Akne sorununu hangi maskelerle çözebiliriz?

Güncelleme Tarihi:

Akne sorununu hangi maskelerle çözebiliriz
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 12:49

Tüm yağlı ciltlerin ortak sorunu olan akneler çözümsüz değil. Peki, akne sorununu hangi maskelerle çözebiliriz?

Haberin Devamı

Yağ oranının fazlalığından kaynaklanan gözenek tıkanıklığı; cildin nefes almasını engellemekte, kan dolaşımını yavaşlatmakta ve akneli cilde sebep olmaktadır.  Yağlı besinleri çokça tüketmek aknenin en büyük sebeplerinden biridir. Fakat hiçbirinin çözümsüz ve kalıcı olmadığını bilmemiz gerekir. Yüz temizliği, cilt bakımı ve akne tedavileri akne izlerinden kurtulmada kesin çözümler sunmaktadır.

Akne sorununu hangi maskelerle çözebiliriz

Yağlı ve sivilceli cilt tiplerine iyi gelen maske çeşitleri

Akne maskesi: 1 adet portakal ve 1 çay kaşığı kabartma tozundan hazırlanan bu pratik tarif, akne probleminize birebir çözüm olacak. 1 portakalın kabuklarını rendeleyin, havanda krem kıvamına gelinceye kadar dövün ve 1 çay kaşığı ölçüsünde kabartma tozunu ekledikten sonra sivilcelerinize uygulayın. 30 dakika sonra iyileşmeyi fark edeceksiniz..

Haberin Devamı

Akne maskesi:ÂAyva çekirdekleriyle yapılan bu maske sizi çok sevindirecek.  Ayva çekirdeklerinin bir suda kaynatılması ile yapılan bu maske kaynatılan suyun bir gün bekletilmesinden sonra bir tatlı kaşığı pudra ile birleÅŸtirilip akne üzerine sürülmesiyle sivilcelerinizden sizi kurtaracak..

Sivilceye tonik: Bir su bardağında poşet çayın bekletilmesi ve ardından yüze sürülmesi ile normal cilt tipleri için etkili bir tonik uygulaması yapılmış olur. Akne izlerini azaltmada büyük fayda sağlamaktadır.

Akne sorununu hangi maskelerle çözebiliriz

Lazer akne tedavisi nedir?

Teknolojini gelişmesiyle her derde devanın bulunduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Birçok insanın ortak problemi olan güzellik,  sivilce ve akneler tarafından gölgelenmektedir. Evlerimizde yaptığımız doğal maskelerin yanı sıra tedavi yöntemi olarak teknolojinin nimetlerinden de faydalanmaktayız. Teknolojinin bize sunduğu lazer akne tedavisi iz kalma riskini azaltarak aknelere müdahale etmektedir. Lazerlerin ve birtakım ışık sistemlerinin deri altındaki yağ bezelerini ısıtarak azaltması ve yağ kanallarını küçültmesi ile sivilcelerde ciddi oranda iyileşme gözlemlenir. Çok fazla risk barındırmamakla birlikte sivilce izlerini azaltmada da büyük fayda sağlamaktadır.

BAKMADAN GEÇME!