3 bin YTL’ye gençleşme

Güncelleme Tarihi:

3 bin YTL’ye gençleşme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2007 10:02

SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nden Prof.Dr.Ahmet Karacalar, bu yazın modasının yüz gençleştirme olduğunu söyleyerek, “Yüz estetiği ameliyatlarımızda neşter kullanmadan kansız ameliyat olarak bilinen endoskopik cerrahiyi kullanıyoruz. Böylece daha az şişlik ve kanama oluyor. Hızlı iyileşme ve daha az yara iziyle orta yaşlı hastalarımız 3 bin YTL ile genç bir yüze kavuşuyor” dedi.

OMÜ Tıp Fakültesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Karacalar mutsuz, yorgun ve yaşlı yüz ifadelerini 6 saatlik bir operasyonla gençleştirdiklerini belirterek, ameliyatlarda endoskopik cerrahi yöntemi kullandıklarını söyledi. Özellikle orta yaşlı insanların yüz gerdime ameliyatını tercih ettiklerini kaydeden Prof. Dr. Karacalar, şöyle konuştu:

“Bu yazın modası yüz gerdirme yöntemiyle gençleşme. Son birkaç ay içerisinde yaklaşık 15 kadına gençleştirme ameliyatı yaptık. Yorgun ve mutsuz yüz ifadelerini canlı ve güleryüzlü hale getirdik. 3 bin YTL tutarındaki bu ameliyatta karın içi organ ameliyatlarında çok sık kullanılan endoskopik cerrahiyi kullanıyoruz. Dolayısıyla daha az şişlik ve kanama oluyor. Ayrıca hızlı iyileşme ve daha az yara izi oluyor. Hızla iyileşme ve hastanede kısa süreli kalma nedeniyle hastalarımız bu ameliyatı tercih ediyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!