Sabri Sarıoğlu'ndan Lamborghini hakkında şok açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Sabri Sarıoğlundan Lamborghini hakkında şok açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 22:08

Galatasaray formasıyla yeşil sahalarda top koşturan yıldız futbolcu Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur Sarıoğlu’na aldığı 3 milyon değerindeki Lamborghini marka arabanın geri alındığı iddialarına sert tepki verdi. İşte Sabri’nin olay yaratan açıklamalar…

Haberin Devamı

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Sabri Sarıoğlu, hatırlarsanız geçtiğimiz yıl pilot eşi Yağmur Sarıoğlu’na 3 milyon liralık Lamborghini Aventador marka lüks otomobil almıştı.

3 milyon liralık Lamborghini ile hakkında sık sık dedikodu çıkan ünlü futbolcunun eşi Yağmur Sarıoğlu bir kez daha gündeme geldi.

‘Türkiye’nin en pahalı aracı’ rekorunu kıran Yağmur Sarıoğlu’nun kullandığı Lamborghini marka otomobilin içerisinde sigara içilmesine izin verdiği gerekçesiyle aracın galeri sahibi tarafından geri alındığı gündeme gelmişti.

Hakkında çıkan yalan haberlere ateş püsküren ünlü futbolcu Sabri Sarıoğlu, iddialara sert bir şekilde yanıt verdi.

Sabri sarıoğlu

Haberin Devamı

Önceki akşam eşiyle birlikte Karaköy Mitte’e giden Galatasaraylı yıldız futbolcu, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin hakkında çıkan “Arkadaşı Kerimcan Durmaz’ın araç içinde sigara içmesine izin verdiği için galeri sahibi Mehmet Çelik, kullandıkları 2015 model Lamborghini’yi geri aldırdı” iddialarını sorması üzerine ünlü futbolcu, “Yok öyle bir şey. Bu arabanın sahibi benim. Bana ait olanı da kimse benden alamaz” şeklinde yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni arkadaşı Kerimcan Durmaz ile 3 milyon liralık Lamborghini Aventador ile görüntülenen Yağmur Sarıoğlu ise muhabirlere “Haberi yaparken bize mi sordunuz? Kimse arabamı almadı.” sözleriyle yalan haber çıkaranlara ateş püskürdü.

BAKMADAN GEÇME!