Pak Panter'in yaralı ekibi

Güncelleme Tarihi:

Pak Panterin yaralı ekibi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2010 00:00

Bir istihbarat teşkilatında yaşananları konu alan komedi-macera türündeki “Pak Panter”in çekimleri devam ediyor. Film ekibi geçtiğimiz gün basın toplantısı düzenleyerek projeyle ilgili soruları yanıtladı. Ve o toplantı, setten ambulansın eksik olmadığını ortaya çıkardı. ışte 12 Kasım’da vizyona girecek filmin perde arkası...

Haberin Devamı

Pak Panter'in yaralı ekibi            

Murat Aslan’ın yönettiği, Ufuk Özkan, Metin Zakoğlu, Sümer Tilmaç, Erdal Tosun, Doğa Rutkay, şenay Akay, Zeynep Aydemir, Yuri Ryadchenko, Mehmet Ali Erbil ve şafak Sezer’in rol aldığı “Pak Panter” filminin seti revire döndü! Aksiyon sahneleri sırasında Ufuk Özkan’ın kaşı patladı, Metin Zakoğlu’nun kulak zarı, Doğa Rutkay’ın da omzundaki bağlar yırtıldı.

Murat Aslan: Ufuk çok gözü kara bir oyuncu

“Prodüksiyonu yüksek bir film ‘Pak Panter’... Daha önce Türk sinemasında hiç denenmemiş, çok zor, aksiyonu bol sahnelere yer verdik. Üstesinden de geldiğimize inanıyorum. Özellikle Ufuk Özkan çok gözü kara bir oyuncu çıktı. O zor sahnelerde dublör bile kullanmadı.”

Ufuk Özkan: Bu kadar çatlak su kaçırmaz

“Filmde Pak Panter 7 lakaplı Adem’i oynuyorum. Adem, laboratuvar koşullarında hayata gelmiş yetenekli bir istihbarat ajanı... Aksiyon da Murat Aslan’ın dediği gibi bol bu filmde... Ama bir kaçış sahnesinde trenden atlamam gerekiyordu, orada bir kaza oldu işte, kaşı patlattık. Olsun, o da işin nazarlığı diyorum, bu kadarcık çatlak su kaçırmaz!”

Doğa Rutkay: Beş gün hastanede yattım

“Filmde Gülizar adında Azer-baycanlı bir ajanı canlan-dırıyorum. Tecrübeli, donanımlı, her türlü silahı kullanabilen bir elemanım. Ama çekimler sırasında epey acı çektiğimi itiraf etmem lazım. Silah kullanmam gereken bir sahnede omzumdaki bağlar yırtıldı. Beş gün hastanede yattım. Aslında alçıya alınması gerekiyordu ama düşünce gücüyle iyileştim, alçıya gerek kalmadı.”

Metin Zakoğlu: Kulak zarımı patlattılar

“Ben ‘Süper PP’yi oynuyorum. Süper PP, aslında korkak biri ama Adem’in gazına gelip olayların içine dalıyor. Ben bu filmde hiç alışkın olmadığım bir oyunculuk anlayışıyla oynuyorum. Genelde yönetmenler bana ‘Oyuna biraz daha ver kendini’ derlerdi. Bu filmde ise hocamız ‘Biraz dur’ diyerek bizi kısıtlama ihtiyacı duyuyor. O kadar kaptırıyoruz ki kendimizi, yediğim tokatla kulak zarım yırtıldı, düşünün artık!”

Zeynep Aydemir: O tokadı ben attım

“İstihbaratçı olmaya özenen Selma karakterini oynuyorum ben... Ama birkaç gündür sıkıntılıyım, çünkü Metin Zakoğlu’na o tokadı atan benim. Bir kez daha ondan özür diliyorum. Aslında çok kontrollü bir oyuncuyumdur ama o sahneyi arka arkaya çok çektik. Sonuncuda biraz elim kaymış, kulak zarı patladı.”

Şenay Akay: Artık oyunculuğu bırakmam

“Ben Rus mafyası Gagari’nin sevgilisi Nadya’yı oynuyorum. Bu benim ilk sinema filmim. Bu işten çok zevk aldım, bundan sonra oyunculuğu bırakmam.”

Yuri Ryadchenko: Gagari’yi sevmeye başladım

“Ben filmin Gagari’siyim. İlk kez bir filmde rol aldım. Komedi filminde oynayacağımı duyan yakınlarım ‘Tam sana göre’ dediler ama işin aslı hiç öyle değilmiş. Bir kızı öpüyorum, sonra dönüp bir adamı öldürüyorum. Zor film, zor rol... ılginç tarafı rolü sevmeye de başladım.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!