Öykü krizini Sevil'le aştı

Güncelleme Tarihi:

Öykü krizini Seville aştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2010 04:00

Eski sevgilisi Öykü Çelik’in yokluğuna alışamadığı için kameralar karşısında gözyaşı döken Tolga Karel, sonunda teselliyi Sevil Uyar’da buldu.

Haberin Devamı

TOLGA KAREL FOTOĞRAFLARI 

ÖYKÜ ÇELİK - TOLGA KAREL FOTOĞRAFLARI

Yeniden mutluluğu yakaladığını belirten oyuncu, “Uzun süreli bir ilişkiden çıktım ve onun ardından Sevil bana çok iyi geldi. Çok mutluyum” diyor.

ÖYKÜ'DEN SONRA SEVİL İYİ GELDİ     

Eski sevgilisi Öykü Çelik’in yokluğuna alışamadığı için kameralar karşısında gözyaşlarına boğulan Tolga Karel, teselliyi Sevil Uyar’da buldu. “Öykü’nün ardından Sevil bana çok iyi geldi” diyen oyuncu, eski aşkına mesaj gönderdi: “Ben şu an mutluyum, Öykü de mutluysa
sorun yok!” 

“Yaprak Dökümü” dört senedir ilgiyle izleniyor. Dizi önümüzdeki sezon da ekranda olacak, değil mi?
- Evet. Yeni sezonda 16 bölüm daha devam edeceğiz. 

Dizide canlandırdığınız ‘kötü adam’ karakterinin üzerinize yapıştığını düşünmüyor musunuz?    
- Hayır. İyi adamı oynamayı da pek tercih etmem zaten.  

Neden?
- Çünkü dünya sinemasına baktığınız zaman, Jack Nicholson, Al Pacino gibi ustaların hep kötü karakterleri canlandırarak bir yerlere geldiğini görüyorsunuz. Kötüyü oynamak her zaman daha eğlencelidir, çünkü karakterin yapacağı şeyler sınırsızdır.

Terazi burcusunuz. Tipik bir Terazi erkeği gibi duygularınızda sürekli denge mi ararsınız?
- Ne istediğini bilen bir Terazi insanı, olayı çözmüştür. Ama ne istediğini bilene kadar geçen süreç çok sıkıntılı olur.

Siz ne istediğinizi biliyor musunuz?
- Artık biliyorum.

EVLENİP SOSYETEYE GİREBİLİRDİM

Daha önce belki de ne istediğinizi bilmemenizden kaynaklanan birtakım olaylar yaşadınız, basında olumsuz bir imaj çizdiniz. Şimdi ne istediğini bilen bir adam olarak o yaşananlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
- Ben halk için çok gerçek, bu piyasa için çok sahte bir adamım. Bu çok kirli bir piyasa. Ama ben içine girdiğim günden itibaren insani değerlerimi koruyarak yaşadım. Yaptığım mesleği sadece bir iş olarak gördüm. Politik olmadım, vitrin yapmadım. Hiçbir zaman sözümü esirgemedim. Dolayısıyla hiçbir pişmanlığım yok. Çok rahat bir şekilde sosyetik bir kadınla evlenip onların arasına girebilirdim ama yapmadım. Sadece işimi yaptım, bir de bazı geceler dışarı çıkıp serserilik yaptım o kadar.

AŞIK OLDUĞUN KADINLA EVLENMEYECEKSİN

İki aydır Sevil Uyar ile birliktesiniz. Verdiğiniz bir röportajda “Sevil’le her şey yolunda, paranın pulun hiçbir önemi yok” dediniz. Bu sözler, eski sevgiliniz Öykü Çelik’e gönderme yaptığınız şeklinde algılandı...
- Uzun süren bir ilişkiden çıktım ve onun ardından Sevil bana çok iyi geldi. Ben paradan değil, insandan beslenen bir adamım. Dolayısıyla para pul önemli değil. Verdiğim mesaj buydu. Biten her ilişkiye saygı duymak lazım. Ben şu an mutluyum, o da mutluysa sorun yok. 

Aşık olmayı seviyor musunuz?
- Aşık olmayı da, aşkı da, aşka aşık olmayı da seviyorum. Allah aşkı herkesin başına versin ama çok aşık olduğun kadınla evlenmeyeceksin derler.

Nasıl yani?
- Aşk çok tutkulu ve şehvetli bir şey. O tutkudan sonra, çamaşır yıkayan kadınla pijamasıyla TV seyreden adama dönüşmek, bütün dengeleri bozar...

HENÜZ TANIMA AŞAMASINDAYIZ

Yaşadığınız son ayrılıktan sonra aşık olmaktan korkuyor musunuz?
- Hayır. Aşk, çok güzel bir duygu. Ama bir gün bitiyorsa da bitiyor. Hayattaki her şey bir gün bitiyor sonuçta, ölüyoruz çünkü... 

Şu anda aşık mısınız peki?
- Henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız.

Haberin Devamı

SILA'YA ŞARKI YAZIYORUM

Haberin Devamı

Sizi önce müzik sektöründe tanıdık. Birçok sanatçı da bestelerinizi seslendirdi. Şimdilerde müzikle aranız nasıl?
- Hâlâ söz yazıyorum. Yazdıklarımı biriktiriyorum şu anda. En son Sıla’yla konuştuk. Birlikte bir şeyler yapabiliriz. Bir şarkı üzerine çalışıyorum şimdi.

Yeniden albüm yapmak gibi bir düşünceniz var mı peki?
- Hayır, yok. Ben şarkılarımı başkalarının seslendirmesini seviyorum. Benim yazdıklarımı başkaları okuyunca ‘ruhların çarpışması’ oluyor. Bu da çok hoşuma gidiyor.

6 AYDIR KILIÇ DERSİ ALIYORUM

“Fetih 1453” filminde rol alacaksınız. Nasıl gidiyor hazırlıklar?
- Hazırlıklar iki senedir devam ediyor. 15 milyon dolarlık bir proje bu. Ben Yavuz Sultan Selim’i oynuyorum. Rolüm için altı aydır kılıç dersi alıyorum ve spor yapıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!