Okur Yorumları

Güncelleme Tarihi:

Okur Yorumları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2006 00:00

Amerika’da doğurmaktan vazgeçti

Gülben Ergen bebeğini Amerika’da doğurmaktan vazgeçtiğini açıkladı.

Eşinin memleketi Van’da doğursun

Niçin fikir değiştirdiğinizi bilmiyorum ama yanlış bir karar veriyorsunuz. Ben Amerika’da yaşayan bir Türk vatandaşı olarak size bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.

Selahattin Olcay Başokutan

Bir ilk yap Gülben, git eşinin memleketi Van’da doğur. Yılmaz Erdoğan olsa yapardı, yani eşine bunu söylerdi. Hadi gerçekten Anadolu topraklarında doğur herkese inat. 

Gültekin Tatar

Amerika’da doğum yapıp çocuğun Amerikalı olması o kadar mühim bir olay mı yani? Yerinde karar vermişsin Gülben, seni tebrik ediyorum. Sen ABD’de doğmadın ama neyin eksik? n Neşe Eren

Annesi gidemeyeceği için vazgeçti, şimdi "Ben burada doğdum" diyor. Doğduğu yere ne kadar yatırım yapmış? n Adil Güldün

Gülben Hanım doğumunu magazin malzemesi yapmazsa daha güzel olur. Doğumun yapılacağı yerle ilgili tartışma bile magazinsel oluyor.

n Şaban Korkmaz

Pişşti kavgası

Deniz Akkaya, Seray Sever için "Kaybedenler kulübünün bir üyesi o" derken, Seray Sever de "Onun beynine estetik yapılsa daha iyi olur" dedi.

Nerede o eski yıldızlar

Birbirlerinin neyini çekemezler anlamıyorum. Herkesin işi başka, bakın kendi işlerinize. Yok birbirlerinin programını kötülemeler, yok beyin estetikleri. Neler oluyor Allah aşkına!

n Cemal Angün

Bunlar ne biçim programlar? RTÜK, bunları görmüyor mu? Bunlara nasıl müsaade ediyor? Yapılan programın eğitici, ahlaki vasfı olmalı. Bunlar tam aksi. Sanki bu programlar intikam almak, karalamak, kin kusmak, kavga etmek için yapılıyor. Bu tür programları seyretmek istemiyoruz.

n Burhan Bursalıoğlu

Bir yerlerde savaşlar oluyor, çocuklar okula gidemiyor. Burnumuzun dibinde bir sürü sorun var. Onların derdine bak! İlkokuldaki kız çocuğu çekişmeleri gibi... Bakın Angelina Jolie’ye, ne güzel şeyler yapıyor. n İpek Özben

Nerede o eski yıldızlar? Hatırlamam bir tanesinin ötekine ters bir lafının, bir hakaretinin olduğunu. Yazık... n Selma Bartan

Yeni programlara başladılar ya reklam olması için en güzel şey bu olsa gerek.

n Metin Paç

Bazı sanatçılarımız Reyting Hamdi’den bir şeyler öğrenmiş. Baksanıza hep reyting uğruna gerilen ilişkiler, barışmalar ve iddialar. n Şaban Korkmaz

Paylaşılmayan erkek 2 yıl doping cezalı

İlknur Soydaş’la evliyken, eşini şarkıcı Seniha’yla aldattığı iddiasıyla gündeme gelen eski futbolcu Ozan Köprülü’nün, doping içeren madde kullandığı ortaya çıktı.

Geçmiş olsun

Seniha ne kadar hoş kız, ama bu yaşananlar ona yakışmıyor. n Metin Ay

Hiçbir şeyde dürüst olamıyor demek ki beyefendi! n Funda Ankaradan

İlknur Hanım, geçmiş olsun. Sizin için çok üzüldüm. Bu haksızlığı hiç hak etmiyorsunuz. n Sezi Demirkılıç

Peki, şimdi bunun aldatma konusuyla ilgisi nedir? Doping alındığı zaman kendini tutamayıp birden fazla kadınla birliktelik yaşama durumu mu oluyor yoksa? n Yasemin Y.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!