Okur Yorumları

Güncelleme Tarihi:

Okur Yorumları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2006 00:00

Dünyanın en güzel sahili

Ölüdeniz birinci oldu

Alman Bild Gazetesi’nin dünyanın en güzel sahilini seçmek amacıyla başlattığı internet anketinde Ölüdeniz birinci oldu.

İşte Türk’ün internetteki anket gücü! Bizler anketi çok seviyoruz, gazeteler de öncü olunca ortaya böyle güzel bir sonuç çıkıyor, tebrikler. 

Emre Özen

Böylece hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz Ölüdeniz’in gerçekte ne kadar popüler olduğunu ya da olmadığını. Tamam, bu tür anketlerde birinci çıkmak iyi bir reklam olabilir, ancak işin suyunu da çıkarmasak daha iyi olur. Herkes biliyor o oyların neredeyse tamamının Türkler’den gittiğini.

Demir Yiğit Sarıyıldız

Tüm sahilleri gördüm, Ölüdeniz’den güzeli inanın yoktu. Birinci geleceğinden hiç şüphem olmadı. Eşi benzeri olmayan güzel ülkemin her yerinde keşfe değer güzellikleri var. Ne mutlu Türk’üm diyene!

Leman G.

Ortak amaçlar uğruna dayanışmamız takdire değer ve cesaret verici. Anket haber yapıldığında, Ölüdeniz yüzde 8,5 ile 7. sırada idi. Aynı sabah yüzde 29 ile öne fırladı. Fırlayış o fırlayış kim tutar...

Cengiz Deniz

Büyük ozana büyük ayıp

Karacaoğlan’ın sazını çaldılar

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi’nde, ünlü halk ozanı Karacaoğlan’ın bronz heykelindeki saz kırılarak çalındı.

Desenize Karacaoğlan’ı da kapkaççılar çarptı.

Özcan Aksoy

Birilerinin çaldığını sanmıyorum; bakım yapılmadığından zamanla ya kırıldı düştü ya da biri kırdı. Burak Tercan

Pes doğrusu. O sazı çalan onu oradan aldıktan sonra ne yapacak çok merak ediyorum doğrusu? Bu memlekette avanta, hırsızlık, beleşçilik diz boyu...

Ahmet Şimşir

İşyerlerini soyduklarını biliyoruz da, bu da mı soyulur yahu? Ne işinize yarayacak sanat düşmanları?

Kemal Koç



Artık komik değil bunlar, acil müdahale gerekiyor.

n Cemsat L.

İkinci inceleme yapılacak

Sahte yazı tartışması



Kültür Bakanı Atilla Koç, Bodrum Müzesi’ndeki ’Inde Deus Abest-Tanrı’nın Bulunmadığı Yer’ yazısının sonradan yazıldığını belirtti. Koç, "Sahte de olsa yazı kazıma yöntemiyle sildirilmeyecek, bu tarihe ihanet olur" dedi.

Türkiye bunca felaket yaşarken bunların nelerle uğraştığına bakıp isyan ediyorum. Yorumcuların bazılarının bu kadar körü körüne "Bakanımız yapmışsa doğru yapmıştır" demelerine ise diyecek kelime bulamıyorum.

n Adil Cuma



Bunlar bizim tarihimiz, tabii ki uğraşacaklar. Bu eski Latince ve Türk topraklarının içinden çıkartılmış bir gömüdür, tarihi değeri çok yüksektir. Lütfen Türk tarihini bilmeyenler gereksiz yorum yapmasınlar.

n Serhat Aktuna



Karun Hazinesi, Hitit Güneşi, Kapadokya, Hasankeyf ve daha birçok tarihi eser ve kalan yazıtlar nasıl Anadolu medeniyetleri izleri ve mirasları ise Bodrum zindanında ortaya çıkan yazıtlar da bizlere intikal eden bir mirastır. O ifadeyi ister kabul et, ister etme. O bir devrin kültür ve medeniyet gerçeğidir. Bunu yok farz etmek insanlığı yok farz etmektir.

n Basri Turan
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!