O aslında çocuk değil

Güncelleme Tarihi:

O aslında çocuk değil
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2005 00:00

‘Malcolm in The Middle’ dizisinde canlandırdığı genç Malcolm karakteriyle tanınan Frankie Muniz, aslında 20 yaşında bir delikanlı. Üstelik kendisinden beş yaş büyük bir de nişanlısı var.

Frankie Muniz, ‘Malcolm in The Middle’ adlı dizide canlandırdığı IQ’sü normalin üzerinde olan ve garip ailesiyle birlikte yaşayan liseli Malcolm rolüyle tanınıyor. Görüntüsüyle liseli bir gençten hiçbir farkı olmayan Muniz, aslında 20 yaşında ve hatta şimdilerde evlilik hazırlığında. Muniz, gerilim filmi ‘Stay Alive’ın çekimleri sırasında tanıştığı 25 yaşındaki Jamie Gandy’le kısa bir süre önce nişanlandı.

BELALI NİŞANLI

Nişan haberi üzerine gözler Frankie Muniz’in nişanlısı Jamie’ye çevrildi, zira Jamie Gandy’nin geçmişi gazetecilerin ilgisini çekecek olaylarla dolu.

Geçmişte kızlardan kurulu bir motosiklet çetesinin üyelerinden olan Gandy, 2002 yılında da eski erkek arkadaşına saldırdığı için tutuklanmış. Muniz ve Gandy, bu haberler hakkında yorum yapmak yerine, katıldıkları davetlerde sarmaş dolaş pozlar vermeyi tercih ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!