O artık bir çalışan

Güncelleme Tarihi:

O artık bir çalışan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2010 09:39

Haberin Devamı

ARTIK MAAŞLI ELEMAN

Teodem Deri’nin sahibi Teoman Demir, 90’lı yıllarda iş ve özel hayatıyla fırtına gibi esiyordu. Ajda Pekkan ile yaşadığı aşkla popüleritesinin zirvesine çıkan Demir, sonraki yıllarda hem iş hem de özel hayatında tam bir düşüş yaşadı. Kanserden ölen kuzeni Yavuz Demir’in eşi Anna Demir ile ilişkisi olduğu ortaya çıkınca başta ailesi olmak üzere dostlarının da tepkisiyle karşılaşan Demir, cephesinden yeni bir haber vereyim. İşlerinin bozulmasından dolayı Teodem Deri’yi satan Teoman Demir, duyduğuma göre bir zamanlar en büyük rakibi olan Punto Deri’de maaşlı olarak çalışmaya başlamış.

RESİMALTI:
Teoman_Anna Demir çiftinin Lamia adını verdikleri bir de kız çocukları var.


DİLEK ÇOCUKLARI İÇİN KOŞTU


Bir Dilek Tut, Make-A-Wish® Türkiye’nin yüze yakın gönüllüsü, hayati tehlikeli hastalıklarla savaşan çocukların dileğini gerçekleştirmek için 32. Avrasya Maratonu’na katıldı. Dernek Başkanı Carole Hakko önderliğinde koşuya katılan gönüllüler, maraton parkuru boyunca cep telefon mesajları ile bağış yapma imkanı da buldu.

Haberin Devamı


İKİ DALDA ADAY
Ressam Souadad Kandemir, tablolarından esinlendiği tasarımları ile mücevher sektöründe yer edindi.


Son olarak dünya mücevher sektörünün nabzının attığı Jewel Of Arabia bünyesinde düzenlenen The Premier Middle East Jewellery & Pens Awards yarışmasında, Souadad Kandemir’in tasarladığı eserler iki dalda aday oldu.

MÖNÜDE MADALYA VAR

Kavaklıdere, “Madalyalı Şarap Günleri” düzenliyor. Şirket, madalya kazandığı şarapları ünlü restoranlarda şişe açma zorunluluğu olmadan kadehle satışa sunuyor. Etkinliğe destek veren restoranlar arasında 360, Abra Cabadra, Aşk Kafe de var.


100. YILA ÖZEL KUTLAMA

Erkek giyim markası Ermenegildo Zegna, Nişantaşı mağazasında 100. Yılına özel kutlama gerçekleştirdi. Zegna ailesinin 4. kuşak yöneticilerinden Benedetta Zegna ve İstanbul cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımı ile gerçekleşen kutlamada  İngiliz DJ Miss Mavrik müzikleriyle geceye renk kattı. Gecede 21 Haziran’da Milano’da açılan Ermenegildo Zegna Sergisi’nden eserlerin bir bölümü de sergilendi.

Haberin Devamı

AYA IRINI'DE
2010 Türkiye’de Japonya Yılı etkinlikleri kapsamında, 23 Ekim Cumartesi akşamı Aya İrini’de Togi Hideki konseri var. Hideki’nin bilet satışlarından elde edilecek gelirin yüzde 20’si Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne aktarılacak.

KİŞİYE ÖZEL VE SINIRSIZ EĞLENCE

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde üç yıldan bu yana hizmet veren Lipsi, kış sezonunu bugün Kosta ve grubuyla açıyor. Kosta ve grubu, kış boyunca Yunan ezgilerinden sirtakiye, kıvrak ritimlerden popüler Türkçe müziğe kadar geniş bir yelpazede canlı müzik performansı sunacak. Lipsi’nin üst kat komşusu Niş ise Nişantaşı’nda butik eğlenceyi vaad ediyor. Tel: 0 212 296 95 55

 

GURUR GECESİ
Çağdaş Eğitim Vakfı’nın gerçekleştirdiği, KÜSAV ve CAKA’nın destek verdiği ‘Genç Yetenekler Projesi’nin yetenekli gençlerinden Emre Engin, Londra Kraliyet Müzik Koleji’nde eğitim görmeye hak kazandı.

 

Haberin Devamı


Emre Engin’in dünyanın en seçkin keman virtüözlerinin yetiştiği okula kabulü şerefine, Çağdaş Eğitim Vakfı ve KÜSAV, Maçka Residences Interior Design By Armani / Casa’nın ev sahipliğinde bir kutlama yapıldı. Çiğdem Simavi ve ÇEV Yönetim kurulu üyesi Berrin Yoleri’nin katkıları ile yetenekli öğrencilere destek olmak amacıyla düzenlenen geceye cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!