Nişan gecesi Marmaris’e uçtu

Güncelleme Tarihi:

Nişan gecesi Marmaris’e uçtu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2002 01:40

Yasemin Kozanoğlu’nun, Erol Derviş’ten ayrıldığını açıklamasına, Derya Danacı ile Marmaris-Bodrum kaçamağı yol açtı.

Yasemin Kozanoğlu, Devlet Bakanı Kemal Derviş’in oğlu Erol Derviş’le nişanlandığı 12 Nisan Cuma günü akşamı, yeni sevgilisi Derya Danacı ile Dalaman’a uçtu. Kozanoğlu, Derviş’le nişanlandıktan birkaç saat sonra saat 22.00’de THY’nin TK-222 sefer sayılı uçağına Danacı ile birlikte bindi. Yasemin ve Danacı uçakta 11-A ve 11-B numaralı koltuklarda yan yana oturdu. Eski playboylardan Derya Danacı ve Kozanoğlu, gece yarısına doğru Dalaman’a indi ve Marmaris Turunç’a gitti. Çift, geceyi Emel Sayın’ın sahibi olduğu, sanatçının kuzeni Fuat Mizanoğlu’nun işlettiği Marmaris Turunç’taki apart otelde geçirdi. Turunç Koyu’nda geceyi geçirdikten sonra, arabayla ertesi gün Bodrum’a geçen çiftin Bodrum tatili 3 gün sürdü.

Kozanoğlu, nişanlandığı gün birlikte tatile çıktığı Derya Danacı ile 4 gün beraber olduktan sonra salı günü İstanbul’a yine onunla döndü. Yasemin Kozanoğlu, bu hafta sonu kaçamağının ardından nişanlısı Erol Derviş’ten ayrıldığını açıklayarak soluğu yeniden Derya Danacı’nın yanında aldı. Böylece Danacı ve Kozanoğlu’nun buluşmaları İstanbul’da da sürdü. Perşembe akşamı birlikte Nişantaşı’ndaki Barline’da yemek yiyen çift, daha sonra Derya Danacı’nın Anadolu Yakası’ndaki evine gitti.

Bu arada, Kozanoğlu’nun annesi Ahu Tuğbay ve teyzesi Afet Karacan, Hürriyet’te çıkan, ‘Nişan bozuldu’ haberinden sonra, Kemer’e hafta sonu tatiline gitti. Bunu fırsat bilen Kozanoğlu ile sevgilisi Derya Danacı, Ahu Tuğbay’ın Kanlıca’daki yalısında baş başa iki gece daha geçirdi.

Bir haberin hikayesi

Yasemin Kozanoğlu, Erol Derviş'ten ayrıldığını Hürriyet muhabirine telefonla açıkladı. Aslında Kozanoğlu, arkadaşımızla buluşmak için randevu vermişti. Ancak son anda telefon açarak, ‘‘Ben gelemeyeceğim. Size resimleri gönderiyorum. Çünkü nişanlım Erol Derviş'ten ayrıldım’’ dedi. Üstelik Yasemin Kozanoğlu bu açıklamaları, muhabirimizin ‘‘Sözlerinizi kaydediyoruz’’ diye uyarıda bulunmasına rağmen bilerek yaptı. Bazı yayın organlarında, Kozanoğlu'nun ayrılmadığı iddiaları yer alınca, Kozanoğlu ile muhabirimizin telefonla yaptığı mülakatın tam metnini yayımlamaya karar verdik. İşte Yasemin Kozanoğlu ile Hürriyet muhabirinin mülakatının tam metni:

YASEMİN Nişanlım Erol Derviş’ten ayrıldım. Bunu hiç kimse bilmiyor, hiç kimse. Bir tek sen biliyorsun, bir de Erol’a söyledim o kadar.

MUHABİR Erol Bey şaşırmadı mı?

Y- Yoo, şaşırmadı.

M- Birden bire neden böyle bir ayrılık kararı aldın? Bir şey mi oldu?

Y- Böyle doğru olduğunu düşünüyorum. Anladın mı Sema.

M- Birlikte ne güzel, sıcacık fotoğraflarınız vardı, sarmaş dolaş. Biz de şaşırdık.

Y- Dünya bu işte.

M- Kavga falan da etmediniz?

Y- Hayır. Ben şu an bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Başka da bir şey söylemek istemiyorum. Sadece benim için önemli olan bir şeyi sizinle paylaştım. Erol’la da konuştum.

M- Ne dedi kendisi?

Y- Herhalde inanmıyor bana. Bilmiyorum.

M- Yarın bizde haber çıkarsa, ‘yok biz ayrılmadık’ gibi bir şeyle karşılaşmayız değil mi?

Y- E size ben kağıt gönderiyorum. Fakslayayım istersen. Asla öyle bir şey yapmam. Bu kadar dürüstlük peşinde koşarken. Sadece benim ağzımdan çok bir şey yazmayın. Sadece Yasemin söyledi, ayrıldılar diye yazın. O benim değer verdiğim bir insan Sema.

M- Keşke gazeteye yansımasaydı, nişan haberi.

Y- Ne bileyim ya, dünyanın hali belli olmuyor. Başka bir zaman konuşuruz Sema olur mu? Sen sakın ama sakın, rencide edecek bir şey yazma.

(Aynı gün ikinci görüşme)

M- Ayrılıktan sonra ilk dakikalar nasıl geçiyor?

Y- Vallahi benim düşüncem aynı. Ama tabii ki bir şey konuşmak istemiyorum şu an.

M- Erol Bey arıyor mu?

Y- Herhalde...

M- Gerçekten kavga falan etmediniz değil mi?

Y- Yok etmedik. Hayır...

M- Ama bir neden olmalı?

Y- Ben böyle doğru olduğunu düşünüyorum.

M- Gelecek yaşam için mi?

Y- Evet

M- Peki aileler bir şey diyor mu? Annen falan?

Y- Hiç kimseyle konuşmak istemiyorum. Başkalarını dinleyecek halde değilim.

M- Bize not gönderecektin. Şu notu fakslasaydın bari? Tam olarak nota ne yazdın?

Y- Şöyle yazdım... Dikkatinize... Nişanlım Erol Derviş’ten ayrıldığımızı bilginize sunarım.

Yeni sevgiliyle yakalandı

Erol Derviş ile nişanlandıktan hemen sonra sevgilisi Derya Danacı ile Marmaris ve Bodrum'da dört gün geçiren Yasemin Kozanoğlu'nun inkar ettiği ilişkisi dün tüm gerçekliğiyle objektiflere yansıdı. Gazetemize ‘‘Ayrıldık’’ diye haber veren ardından ‘‘barıştık’’ açıklamaları yapan Kozanoğlu, dün akşam sevgilisi Derya Danacı ile birlikte görüntülendi. Saat 18.30'da Ortaköy Meydanı'ndaki çay bahçelerinden birinde otururken arkadaşımız Halit Aydıngöz'ün yaklaştığını gören Kozanoğlu ve Danacı hemen masadan kalktılar. Bu sırada fotoğrafları çekilen çift muhabirimize tepki gösterdi. Danacı, bir taksiyle uzaklaşırken, Kozanoğlu muhabirimizden filmlerini almaya kalkıştı, amacına ulaşamayınca polis çağırdı. Arkadaşımızla karakola giden Kozanoğlu, ağlayarak filmin teslim edilmesini istedi. Ancak arkadaşımızın serbest bırakılması üzerine Kozanoğlu hakaretler yağdırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!