Murat Boz ve Aslı Enver aşkına Burak Özçivit’ten ilk yorum

Güncelleme Tarihi:

Murat Boz ve Aslı Enver aşkına Burak Özçivit’ten ilk yorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 14:58

Kardeşim Benim filminde birlikte rol aldıkları Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver’in aşkı için ilk kez yorum yaptı. Özçivit, “Çok sevindik.” dedi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu geçtiğimiz akşam sevgilisi Fahriye Evcen'in evine girerken objektiflere takıldı. Muhabirleri karşısında gören oyuncu Özçivit, “Setten geliyorum, çok yorgunum. Şimdi gidip dinleneceğim.” dedi.

Kardeşim Benim filminde birlikte rol aldığı Murat Boz ve Aslı Enver'in aşkı için ise “Mutluluklar diliyorum. Çok sevindik ve mutlu olduk.” diye konuştu. Bu sözler ile arkadaşlarının aşklarının karşısında sevindiğini belirten yakışıklı oyuncu Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen'in evine girdi.

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kazım İşmen Lisesi'nden mezun olmasının ardından Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü'nde okumaya başladı. Aslen Gaziantep'lidir. 2003 yılında Best Model of Turkey'de gelecek vadeden seçildi. 2005'de Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katıldı ve Best Model of Turkey seçildi. Sonrasında Best Model of The World'e katılarak dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi. Bir çok defilede yer aldı, şu an ise mankenliği bıraktı. Sinema ve televizyon dizilerinde rol alarak oyunculuk yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!