Murat Boz ve Aslı Enver aşkı hayranlarından tam not aldı!

Güncelleme Tarihi:

Murat Boz ve Aslı Enver aşkı hayranlarından tam not aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 11:00

Murat Boz instagram hesabından yaptığı paylaşımda Aslı Enver ile olan ilişkisini itiraf etmişti. İkilinin aşkları hayranlarından tam not aldı. Aşklarını sosyal medya üzerinden duyuran Boz ve Enver’in aşkını hayranları beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

Murat Boz ve Aslı Enver birlikte rol aldıkları “Kardeşim Benim” isimli film setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ve Aslı Enver, ilişkilerini geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Instagram hesaplarından paylaştıkları bir fotoğraf ile duyurmuşlardı.

MURAT BOZ INSTAGRAM PAYLAŞIMI

Murat Boz ve Aslı Enver aşkı hayranlarından tam not aldı

İkilinin hayranları bu fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. 3 milyon 900 bin kişinin takip ettiği Murat Boz hayranlarından 392 binden fazla beğeni ve 452 binin üzerinde yorum aldı.

ASLI ENVER INSTAGRAM PAYLAŞIMI

Murat Boz ve Aslı Enver aşkı hayranlarından tam not aldı

Haberin Devamı

593 bin kişinin takip ettiği Aslı Enver ise 204 binin üzerinde beğeni ve 17 binin üzerinde yorum aldı. Aşklarını ilan edeli henüz bir kaç gün olmasına rağmen beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Boz ve Enver çiftinin aşkları hayranları tarafından onaylandı.

Murat Boz kimdir?

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz, 7 Mart 1980 yılında Zonguldak Karadeniz Ereğli’ de dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini burada tamamlamasının ardından annesi tarafından müzik yarışmalarına yönlendirildi ve güzel sanatlar lisesine hazırlandı. 1995 yılında yetenek sınavlarına kazandı ve İstanbul Güzel Sanatlar Lisesi’ nde 4 yıl yatılı olarak okudu. Bu okulda keman ve piyano dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’ ne katılarak bitirdi ve ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarını okudu. 2000’ li yıllarda vokalistlik yaparak müzik hayatına girmeye başladı. Şimdilerde başarılı şarkıları ve yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!