Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanı: Kösem idam ediliyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanı: Kösem idam ediliyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 10:03

Star TV'nin Perşembe akşamları ekrana gelen dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu dizinin yeni bölüm fragmanına Kösem Sultan'ın idam edildiği sahne damgasını vurdu. Peki; Kösem Sultan ölüyor mu? Yeni bölümde neler olacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının en çok ses getiren dizilerinden Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 15. bölümü bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı herkesin merak konusu oldu.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünü muhteşem bir final ile sonlandıran dizinin şimdi de yeni bölümü merak konusu oldu. Bakalım 15. bölümde neler yaşanacak?

Heyecanlı bekleyiş sürerken dizinin yeni bölümünden tanıtım filmi geldi. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak? Yayınlanan 15. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 15. BÖLÜM FRAGMANI

Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm gelişmeleri

Başrollerini Ekin Koç, Beren Saat ve Hülya Avşar’ın paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölümü ile bu akşam sizlerle! Dizinin yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden nu yana gerek oyuncu kadrosu gerekse etkileyici senaryosu ile izleyen herkesi kendine hayran Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde Kösem idam mı edilecek?

Son bölümde Sultan Ahmed’i tahttan indirmek için yeni planlar peşine düşen Safiye, büyük bir darbe yapmıştı.

Sultan Ahmed’in tahtını ve şehzadeleri korumak için elinden gelen her şeyi yapan Kösem, Safiye Sultan’ın hain planlarına yenik düştü.

Safiye Sultan’ın emriyle Kösem hakkında idam kararı çıkartıldı. Bakalım Kösem’in idamı gerçekleşecek mi? Sultan Ahmed, Kösem’i idamdan kurtarmak için ne yapacak?

Hepsi ve daha fazlası bu aksam Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölümde sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!