MTV Türkiye'den muhteşem parti

Güncelleme Tarihi:

MTV Türkiyeden muhteşem parti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2006 00:00

Türkiye'de yayın hayatına başlayan müzik MTV Türkiye, önceki akşam açılış kutlaması yaptı. Gecede, R&B ve hip-hop grubu The Pussycat Dolls sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce Türkiye'de yayın hayatına başlayan MTV Türkiye'nin, önceki akşam CNR Expo Center'da düzenlediği açılış kutlamasında tam bir müzik şöleni yaşandı. R&B ve hip-hop grubu The Pussycat Dolls'un dışında partide, 110, Athena, Ceza, Duman, Hayko Cepkin, Kargo, Manga&Göksel, Mor ve Ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ogün Sanlısoy, Redd, Sertab Erener, Teoman gibi ünlü sanatçı ve gruplar da sahneye çıktı. MTV Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya'nın ev sahipliği yaptığı partiye, MTV Networks Uluslararası Başkanı William H. Roedy de katıldı. Esra Oflaz Güvenkaya, Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’ın yaşları ileri oldukları gerekçesiyle kliplerinin MTV Türkiye’de yayınlanmayacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili, "Sezen Aksu ve Ajda Pekkan gibi çok değerli sanatçılarımızın yaşlarından dolayı kliplerinin MTV Türkiye’de yayınlanmayacağına dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kaldı ki, Sezen Aksu’nun Ceza ile yaptığı düeti MTV Türkiyede yayınlamak istiyoruz. Klip seçerken en önemli kriterimiz MTV’nin global yayın politikasına uygun olması. Burada dikkate aldığımız müziğin tınısı, yüksek mastering kalitesi ve klibin görsel kalitesidir. Bu politikayı MTV ailesinin 72. üyesi olarak bizler de devam ettireceğiz. Mustafa Sandal klibi, henüz MTV Türkiye’de yayınlanmamakta, ama altını çizerek tekrar söylemek istiyorum bu hiçbir zaman yayınlanmayacak anlamına gelmiyor. Her proje tek tek değerlendiriliyor" dedi.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb445ef018fbb8f8b61f60
MTV Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya'nın ev sahipliği yaptığı partiye, MTV Networks Uluslararası Başkanı William H. Roedy de katıldı.

 

MTV Türkiyeden muhteşem parti

İlginç gözlüğü, kemeri ve gömleğiyle partiye
dikkat çeken Erol Köse, partiye eşi ve kızı ile
birlikte geldi. Köse'nin etrafında koruma ordusu vardı.

Haberin Devamı

MTV Türkiyeden muhteşem parti

R&B ve Hip-Hop grubu "The Pussycat Dolls"un altı kız üyesi, seksi kostümleriyle dikkat
çekti. Birbirinden güzel altı kız, Türkiye'deki ilgiden çok mutlu olduklarını dile getirdi.

/images/100/0x0/55eb445ef018fbb8f8b61f66
Athena grubunun solisti Gökhan,
kar maskesi takarak gecede dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!