Moda Dünyası ne konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Moda Dünyası ne konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 12:39

Geçen haftanın en önemli moda olayı kuşkusuz iki lüks markanın Nişantaşı’nda mağaza açmasıydı.

Haberin Devamı

PRADA’NIN KİTABINI
Önce Hermes ardından Prada. Şaşaalı davetler verildi, havyarlar, karidesler, ıstakozlar yendi, rose şaraplar ve şampanyalar içildi, hangi davetin büfesi daha iyiydi çekiştirildi, cemiyet hayatımızın hanımları, beyleri özene bezene hazırlandı her iki açılışta da arz-ı endam etti. Markalarla ilgili birçok detay haftalardır yazılıp çiziliyor. Bir tane de benden. Prada, Türkiye’ye kitabıyla geldi. Prada Book, şirketin son 60 yılda moda, mimari, sinema ve sanat alanlarındaki deneyimsel ve zaman zaman çığır açan aktivitelerini belgeliyor. Tasarımcı Miuccia Prada ve girişimci Patrizio Bertelli’nin tasarladığı 708 sayfalık kitap 5 Kasım’dan beri dünyadaki her Prada mağazasında, seçkin kitapçılarda ve prada.com’da satılıyor. Artık İstanbul mağazasında da bulabileceğiniz kitap 245 YTL.

Haberin Devamı

TAYT GİYEN ERKEKLERİ
İngiltere’nin en önemli magazin figürlerinde biri. Aynı zamanda gazeteci, erkek stili üstüne yazdığı yazılarla da tanınıyor. Ama en çok Kate Moss’un kızı Lila Grace Moss’un babası olarak tanınıyor. Jefferson Hack’den bahsediyorum. Şimdi de kadınlar gibi tayt giyerek o davetten bu davete giymesi konuşuluyor. Tahammül edilir gibi değil. Ben şahsen bir erkeğe en yakışmayan şeyin tayt olduğunu düşünüyorum. Sevgilimin etek giymesine bile göz yumarım ama tayt asla!

VICTORIA BECKHAM’IN GÖZLÜKLERİNİ
Victoria Beckham tam bir gözlükkolik. Google’da fotoğrafını arattırdığınızda karşınıza çıkanların yarısından fazlasında gözünde güneş gözlüğü vardır. Üstelik biri diğerine benzemez. İster istemez bu kadının yüzlerce gözlüğü var diye düşünürsünüz. Bayan Beckham gözlük takıntısını işe çevirdi. Jean ve elbiseden sonra şimdi de gözlük koleksiyonunu piyasaya sürdü. İtiraf edeyim, ilk koleksiyonu çok çok başarılı. V şeklindeki logosu da gözlük kenarlarına çok yakışmış.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!