Catherine Hardwicke'nin yeni filmi 'Seni Şimdiden Özledim' vizyonda!

Güncelleme Tarihi:

Catherine Hardwickenin yeni filmi Seni Şimdiden Özledim vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 12:52

2008 yılında yayınlandığında efsaneler arasında yer almış Twilight filminin ünlü yönetmeni Catherine Hardwicke yeni filmi Miss You Already (Seni Şimdiden Özledim) sinemalarda gösterime girdi. Filmin başrollerinde Drew Barrymore ve Toni Collette yer alıyor. İşte; Miss You Already - Seni Şimdiden Özledim fragmanı.

Haberin Devamı

Milly ve Jess hayatlarında her anı paylaşmış iki güzel arkadaştır. Milly evli ve başarılı bir kadın iken Jess sevgilisi ile mutlu bir birliktelik içerisindedir.

Yıllardır birlikte olan bu iki kadın eşleri ve sevgililerinin de dahil oldukları güzel bir hayat yaşarken Milly’e kanser teşhisi konur. Milly için tam bir yıkım olan bu hastalık esnasında Jess ise yıllardır beklediği güzel bir haber alır. Jess çocuk sahibi olabilmek için gördüğü tedaviden cevap almış ve çocuk beklemektedir.

Aynı dönemde biri büyük bir yıkı yaşarken diğerinin yıllarca beklediği çocuk hayalinin gerçekleşmesi iki arkadaşın arasını açmaya başlar.

Gerçek dostluk bağlarını ve bu bağların hayatın en zor anlarında bile koparılamayacağını anlatan film 18 Mart tarihinde Türkiye'deki sinemalarda gösterime girdi.

Haberin Devamı

Miss You Already - Seni Şimdiden Özledim fragmanı

 

BAKMADAN GEÇME!