Meter’den Taner’e yanıt var

Güncelleme Tarihi:

Meter’den Taner’e yanıt var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2011 00:00

“Survivor” adasının sıra dışı ismi Taner Tarlacı, geçtiğimiz gün en yakın arkadaşı Meter Mevsimler’in ihanetine uğradığını söylemiş, yayında isyan etmişti. Taner’e göre Mevsimler, Facebook’taki sayfasına girip onun üzerinden prim yapıyordu. Mevsimler, kankasının iddialarına “2. Sayfa” programında yanıt verdi.

Haberin Devamı

“Survivor Ünlüler-Gönüllüler” yarışmasının parlayan yıldızı Taner Tarlacı, programın son ada konseyine açıklamalarıyla damgasını vurmuştu. Taner, en yakın arkadaşı Meter Mevsimler’in Facebook’taki sayfasının şifresini bildiğini, oradan görüştüğü kızlara kendisini kötülediğini ve üzerinden prim yaptığını iddia etmişti.
Tüm bunları adada ablasıyla mesajlaşırken öğrendiğini söyleyen Taner, “Meter beni sırtımdan vurdu. Facebook’uma girip beni kızlara karşı küçük düşürüyormuş. Benim takılacağım kızları elimden almaya çalışıyormuş” diyerek isyan etmişti.

Meter Mevsimler, Taner’in iddiaları üzerine bir video çekip internette yayınladı. Taner’ in, kız kardeşinin oyununa geldidini savunan Mevsimler, zaten bir kariyeri oldudunu ve arkadaşının üstünden prim yapmaya ihtiyaç duymadığını söyledi. Mevsimler, “2. Sayfa” adlı programda da arkadaşı hakkında ilginç açıklamalar yaptı:

KIZLARA BİRAZ YATKIN           

“Taner, aslında kızlara biraz yatkın bir arkadaş. Ben nasıl onun arkadaşlarını çalabilirim? Bir kız bile çıkıp ‘Bana görüşme talebinde bulundu’ diyemez. Taner’in ablası Yasemin, ‘Survivor’dan önce Facebook kullanan biri değildi. Taner yarışmaya katıldıktan sonra kendine hesap açtı. Taner’in ailesine saygım sonsuzdur ama beni yanlış anladılar. Ablasının burada tek bir hatası var. Beş mesaj hakkı vardı kardeşine yollayabileceği, mesajların dördünde Taner’e beni yanlış bir şekilde anlattı.”

TİMSAH MI ANAKONDA MI?

“Biz Taner’le Girne Amerikan Üniversitesi’nde, birinci sınıfta tanıştık. Fakültede yanıma gelip ‘Dostum, iki evcil hayvan arasında kaldım,. Timsah mı alayım, anakonda mı?’ diye sordu. ‘Timsah alırsam, tasma alır okula getirebilirim, kızlara gösterebilirim ama anakonda alırsam getiremem’ dedi. Beni evine davet etti. Ben o zamanlar futbol oynuyordum. ‘Antrenmanım var, gelemem’ deyince telefonumu istedi. Antrenmana gittim, çıktığımda telefonumda 55 çağrı vardı. 52’si Taner’e aitti. ‘Bir şey mi oldu’ diye merak edip hemen aradım. ‘Kanka çok aradım seni, hani buluşacaktık’ dedi. ‘Taner eve gidip geliyorum hemen’ dedim. Sonra aldım Taner’i, birlikte yemeğe gittik. İşte o gün başladık, bu zaman kadar geldik.”

AĞAÇTAN İTFAİYE İNDİRDİ

“Taner’i seven de, sevmeyen de beni buldu. Ben Taner’in her zaman arkasındayım. Onunla çok şey paylaştık. Çok anımız var. Mesela bir gün konu spordan açıldı. ‘Ben çok iyi tırmanıcıyım’ dedi ve altı metrelik ağacın tepesine çıktı. İnmeye çalıştı ama yükseklik korkusu olduğu için ‘İnemem’ dedi. Üç saat ağacın tepesinde kaldı. İtfaiyeyi çağırdık, itfaiye indirdi. Böyle çok güzel anılarımız var. Ben kız arkadaşımdan yeni ayrılmıştım. Taner beni çok güldürdü, mutlu etti. Gecenin 05.00’inde uykusundan uyanır, müziği son ses açıp dans ederdi.”

BEN POPÜLER BİRİYİM

“Taner’le kavga ettiğimiz günler de oldu. Evden kovduğum zaman beni arar ve ‘Çok üzgünüm’ derdi. Taner’in kimseye zararı yoktur. Beni güldürür. Ben, bir yere gittiği zaman ön plana çıkan bir insanım. Popüler biriyim. Kıbrıs’ta ismimi herkes bilir. Sima olarak da herkes bilir. Taner olmasaydı, yine tanınırdım ama magazin yönünden değil, spor alanında daha çok tanınırdım. Çok iyi mesajlar alıyorum ama 9-15 yaş arası, Taner’i çok seviyor. Taner, Survivor amiralidir ve 9-15 yaşındaki kişiler de onun muhafızları. Taner ‘3T’ idi biliyorsunuz, ben ise ‘2M’yim. ‘3T’ artı ‘2M’ eşittir kardeşlik. Ben Taner’e ‘deli’ derken, hiperaktif demek istedim. Kim sevmediği bir insanla yedi yıl aynı evi paylaşabilir ki?”

Haberin Devamı

TANER’E MESAJ

“Taner, sen benim yedi senedir en iyi arkadaşımsın. Herkes bir köşede, sen bir köşedesin benim için. Umarım bu sözlerim sana ulaşır. Bana kırgın olabileceğine inanmıyorum, her zaman arkandayım ve seni destekliyorum.”

Haberin Devamı

İLK DEFA BİRİ TANER’İ SEVDİ

Meter Mevsimler, Taner Tarlacı’nın ilişkisi hakkında da konuştu: “Taner daha önce uzun süreli bir birliktelik yaşamamıştı. Uzun arkadaşlıkları olmadı. Ama sevilmek çok hoşuna giderdi. İlk defa biri Taner’i sevdi, o da yarı yolda bıraktı. Birçok kez ayrılıp barıştılar. Bir gece Taner, ayrıldığı kız arkadaşının evine gitti. Borulara tırmanarak yatağının altına girdi ve kızı bekledi. Kız arkadaşı sabah odasında Taner’i görünce çok korktu ve tartışmaya başladılar. Bu olaydan sonra Taner kız arkadaşının kardeşleriyle de tartıştı ve onlardan dayak yedi. Taner, kız arkadaşını çok kıskanırdı ve bu yüzden çok kavga ederlerdi. Kız arkadaşı, ailesinin baskısıyla Taner’le ilişkisini bitirdi.”

Haberin Devamı

Meter’den Taner’e yanıt var
İŞTE DAYAK YEDİRTEN SEVGİLİ

Taner Tarlacı’nın uğruna dayak yiyip hastanelik olduğu sevgilisinin kim olduğu da ortaya çıktı: Geçen yıl “Yetenek Sizsiniz Türkiye”nin Kıbrıs elemelerine katılıp yarı finale kalarak adından söz ettiren Rahmeli Soyer... İkilinin aşkı üniversitede başladı. Ancak Soyer’in ailesi, Taner’in dengesiz hareketleri yüzünden ilişkilerine onay vermedi. “Survivor”a katılmasından kısa bir süre önce aşırı alkol alan Taner, sevgilisinin evine gizlice girdi. Kızın korkarak çığlık atması üzerine odaya gelen ağabey ve enişte, Taner’i dövdü. Girne’de yaşayan ve sekreterlik yapan Soyer’in, adının bu şekilde anılmasından rahatsız olduğunu yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!