Mayruk, Siren’i neden kovdu?

Güncelleme Tarihi:

Mayruk, Siren’i neden kovdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2004 22:06

Ünlü Haute Couture ustası Yıldırım Mayruk, geçtiğimiz ay ayağını kırmış ve bu yüzden bir ay boyunca evinde istirahat etmek zorunda kalmıştı. Bu dönem zarfında, dün Nişantaşı’nda butiğini açan Siren Ertan da onun atölyesine gidip ustalardan dikiş sanatının inceliklerini öğrenmiş.

Bunu duyan Mayruk, sağ kolu Barbaros Şansal’a bir daha Ertan’ı atölyeden içeriye sokmaması için talimat vermiş. Şansal’ın bu talimatı ilettiği Siren Ertan, artık Yıldırım Mayruk’un atölyesinin bulunduğu binanın önünden bile geçmiyormuş.

Sen bizim biricik prensesimizsin

Nurettin Hasman’ın ablası Lale Hasman, 51. doğum gününü Maçka’daki Shu Bar’da kutladı. Gecede kesilen doğum günü pastasını mimar Mustafa Toner’in eşi Dilek Toner hazırlatmış ve üzerine ‘İyi ki doğdun Lale, sen bizim bir tanecik prensesimizsin’ diye yazdırmıştı. Nurettin Hasman ve 25 yaşındaki sevgilisi Eda Taşpınar’ın yanı sıra Celal-Şebnem Çapa, Yasemin Kamhi, Banu Birkan, Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika’nın da katıldığı partide, gelen hediyeleri taşımasında Lale Hasman’a Dilek Toner yardımcı oldu.

Merakla bekleniyor

Shu Bar’ın sahibi Aykut Kutluel, bu pazar günü kendi mekanında hem doğum gününü hem de evliliğinin birinci yıldönümünü kutlayacak. Eşi Senem Hanım’ın tüm dostlarını birer birer arayarak davet ettiği bu özel güne Kenan Doğulu, Akrep Nalan, Serdar Ortaç da katılacak, kısacası eğlence zirveye ulaşacak. Kutluel’in yakın çevresi partiyi sabırsızlıkla bekliyor duyduğum kadarıyla...

TV’ci sevgili

Bodrum Havana Beach’in sahibi işletmeci Emre Ergani, bir süredir CNN Türk’ün reklam bölümünde calışan Arzu Yüksel’le birlikte... Geçtiğimiz gün Shu Bar’da Lale Hasman’ın doğum gününe katılmıştı Ergani... Çıkışta mekanın karşısındaki evine, yeni sevgilisiyle birlikte girerken görüldü. Her ne kadar başarılı işletmeci ‘Henüz yeni tanıştık’ dese de, çiftin sabaha kadar Boğaz manzaralı evden çıkmamaları bu açıklamayı geçersiz kılıyor bana göre!

Eski günlerdeki gibi

Vakko’nun sahibi Vitali Hakko, eşi Kathy, Çiğdem Simavi ve Yüksel Behlil geçen gece Beyoğlu Wanna restoranda yemek yediler. Vitali Hakko, Şen Şapka’yı ilk kurduğu zamanlarda İstiklal Caddesi’nin gözde mekanı Markiz Pasajı’nın yeniden açılmasının kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Spordan çıktım çekmeyin

Zeynep Aslan, Nişantaşı sokaklarında yürürken gazetecilerle karşılaştı. Objektiflerin kendisine doğrultulduğunu görünce de naz yaptı, ‘Çekmeyin spordan çıktım, makyajsız çirkin çıkıyorum’ diye söylendi. Oysa benim bildiğim Zeynep Aslan zaten makyaj yapmaz, makyajı sevmez, doğallıktan yanadır. Son sevgilisi Burak Akkök’ten ayrılan Aslan’ın, morali bozuk olduğu için böyle davrandığına eminim.

SON DEDİKODULAR

Derin Mermerci ile sevgilisi Ralph Tezman’ın araları şu sıralar açıkmış. Ayrıca sevgililerin son zamanlarda basında sıkça yer almalarından, Ralph’in anne-babası Erol-Tilda Tezman rahatsızlık duyuyormuş. Çift, oğullarını ‘İlişkini çok göz önünde yaşıyorsun, dikkatli ol’ diye de uyarmış.

Nejat Cinisli’nin eski eşi Ayşegül Germir’in borsacı sevgilisi Arif Çalıkoğlu ile arasının açık olduğu ve sevgililerin evlerini ayırdıkları son dönemde sosyetede kulaktan kulağa yayılıyor. Ayşegül Hanım’ın zamanının çoğunu oğlu Tolga ile geçirmesibu iddiaları güçlendiriyor.

Özürlüler için

Toplumsal sorumluluğunun bilincinde olan Mydonose Showland, Özürlüler Vakfı yararına muhteşem bir projeye imza atıyor. Aylardır yoğun ilgiyle karşılanan Hürrem Sultan Dans Gösterisi, bu akşam Mydonose Showland’de Özürlüler Vakfı yararına sahnelenecek. Gösterinin tüm geliri, özürlü vatandaşlarımızın entegrasyonu, eğitimi, sağlık problemi, istihdamı ve rehabilitasyonu için harcanacak.

Fal’a bakın

Funda Tarakçıoğlu’nun ‘Fal’ adlı 18. kişisel sergisi bugün 18.30’da Kuruçeşme’deki Cream Art Galeri’de açılıyor. Tarakçıoğlu’nun sergisini 31 Mart’a kadar pazartesi hariç her gün gezebilirsiniz.

NEREDE GÖRÜLDÜLER

Deniz Akel, Nişantaşı’nda kardeşi Ebru Akel ile yeni açtığı imaj şirketine doğru koşar adımlarla yürürken...

Bahar Korçan, 25 Mart’ta Nişantaşı’nda açacağı mağazasının son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıp, Abdi İpekçi Caddesi’nde hızlı hızlı yürürken...

Gülbin Simitçioğlu ile Ender Mermerci, alışveriş için çıktıkları Nişantaşı’nda karınlarını doyurmak için Beymen Brasserie’ye girerken...


Keyfi yerinde

Mustafa Denizli’nin son günlerde keyfi yerinde. Teknik adamlığını yaptığı Vestel Manisa Spor’un 2. Lig A kategorisinde lider olması, küs olduğu eşi Çiğdem Hanım’la barışıp yeniden aynı evi paylaşmaya başlaması, Denizli’nin yüzünü güldürdü. Çiğdem Kayalı-Mustafa Denizli çifti, Lale Hasman’ın Shu Bar’daki doğum gününde de gayet neşeli görünüyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!