Zamansız kadından zamansız kıyafetler...Nebahat Çehre moda dünyasında

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2020 07:00

Nebahat Çehre, modacı Rufat İsmayil’le 52 parçalık kapsül bir koleksiyon hazırladı. Ünlü oyuncu kendi tasarımlarını da kendi tanıttı. Objektif karşısına geçen Çehre, modellikte de ne kadar usta olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

TÜRK sinemasının en şık giyinen oyuncularından Nebahat Çehre, kendi kıyafetlerini tasarladı. Çehre, karantina döneminde dünyaca ünlü modacı Rufat İsmayil’le 52 parçalık bir kapsül koleksiyon hazırladı. 76 yaşındaki usta oyuncu geçtiğimiz hafta Beykoz Kundura Fabrikası’nda tasarımlarını giyerek modellik yaptı.

Tam 12 saat boyunca fotoğraf sanatçısı Emrah Esen’e poz veren Çehre, çok heyecanlı bir gün geçirdiğini söyledi: “Çekim boyunca 10 kıyafeti giydim, çıkardım. Ama hiç yorulmadım. Büyük bir keyif aldım. Enerjim de tavan yaptı. Bu koleksiyon yaşı olmayan ve her daim şık, alımlı ve zarif görünmek isteyen kadınlar için. Daha tasarımlar çıkmadan ön siparişler gelmeye başladı, çok mutlu oldum. Kısmetse koleksiyon 18 Eylül’den önce dijital platformlarda satışa çıkacak.”

Zamansız kadından zamansız kıyafetler...Nebahat Çehre moda dünyasında


MAĞAZACILIK YAPTIM
Oyuncu, karantina döneminde, içinde birden fazla kadın keşfettiğini söylemiş bu sayede de bu koleksiyonu ortaya çıkardığını belirtmişti: “Ben bir dönem mağazacılık da yaptım. Sektöre yabancı değilim. Pandemi nedeniyle evde geçirdiğim günlerde eski moda çizimlerimi buldum. Rufat İsmayil’e çizimlerimi gösterdim ve çok beğendiğini söyledi. Eklemeler yaparak, ortak bir koleksiyon hazırladık.”

Haberin Devamı

Zamansız kadından zamansız kıyafetler...Nebahat Çehre moda dünyasında

BAKMADAN GEÇME!