Ünlü ÅŸarkıcıyı taciz edip kahkahalar atmış

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 14:13

Gösteri dünyasında kadın yıldızların yıllar önce karşılaştıkları taciz olaylarını gündeme getirdikleri bir dönemde ünlü şarkıcının canlı yayında yaşadıkları da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Dağılan Spice Girls grubunun üyelerinden Mel B'nin dört yıl önce canlı yayında meslektaşı tarafından elle tacize uğradığı görüntüler tekrar gündeme geldi.

Görüntülere göre olaylar şöyle gelişti: O dönemde ekrana gelen X Factor yarışmasının jüri üyelerinden Mel B. diğer üye Louis Walsh ve programın yapımcısı Simon Cowell bir masanın etrafında sohbet ediyorlardı. Ardından Walsh'un elini usulca yanında oturan Mel B'nin kalçasına doğru kaydırdığı görüldü. Bir süre sonra Walsh, elini Mel B'nin kalçasına koydu.

Â

Ünlü şarkıcıyı taciz edip kahkahalar atmış

Tam o anda Mel B de programın sunucusu Sarah Jane Crawford'a dönerek "Bir dakika" deyip sözünü kesiyor ve yanında oturan Walsh'a "Neden kalçama dokunuyorsun" diye sorup uzaklaştı. Walsh ise bu tepki karşısında "Mel'e göz kulak oluyorum" diye kendini savundu. Bu arada attığı kahkahalar da dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Sunucu Crawford "Louis, lütfen ellerini görebileceğimiz bir yere koy" deyince Cowell da Mel B'ye artık güvende olduğunu söyledi.

2014'te çekilen bu görüntülerle ilgili olarak Ne Louis Walsh ne de Mel B herhangi bir yorum yaptı.

 

 

Çikolatalı Tuzlu Tart | Mucize Lezzetler - Tüm Mucize Lezzetler Videoları için Tıklayın...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!