Süreyya Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli? Son hali hayrete düşürdü! Zayıflığı ile dikkat çeken Süreyya Yalçın'ın hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Süreyya Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli Son hali hayrete düşürdü Zayıflığı ile dikkat çeken Süreyya Yalçının hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2023 08:12

Son dönemde zayıf görüntüsüyle adından sıkça söz ettiren Süreyya Yalçın'ın hayatı gündeme geldi. Süreyya Yalçın, anoreksiya ya da blumia hastası olduğunuza dair sorulara yanıt vererek, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. 2008 yılında hayata gözlerini yuman Faruk Yalçın’ın kızı olan Süreyya Yalçın eşi Ozan Baran’la Miami’de yaşıyor. Aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da kuzeni olan Yalçın hayvanseverliği ile de biliniyor. Peki, Süreyya Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Süreyya Yalçın'ın hayatı hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

Süreyya Yalçın'ın hayatı magazin gündeminde yer alan haberlerin ardından dikkat çekti. Verdiği kilolarla adından söz ettiren Yalçın Hürriyet'e verdiği röpotajda 2015 yılında tiroid kanserini yendiğini açıkladı. Peki, Süreyya Yalçın kimdir? İşte, ayrıntılar.

SÜREYYA YALÇIN KİMDİR?

39 yaşında olan Süreyya Yalçın, 1984 yılında dünyaya geldi. 2008 yılında hayata gözlerini yuman Faruk Yalçın’ın kızı olan Süreyya Yalçın, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da kuzenidir. Aslen Diyarbakır Ergani’li olan merak edilen isim, servetiyle Forbes listesine de girmeyi başarmıştır. 2005 yılında Kerem Dürüst, 2008 yılında Önder Bekensir ile evlilik yaşayan Süreyya Yalçın, 2016 yılında ise Antakyalı işadamı Ozan Baran ile evlenmiştir. Süreyya Yalçın 2016'dan bu yana Amerika-Miami'de yaşıyor.

BAKMADAN GEÇME!