Ä°nÅŸaat ÅŸirketiyle mahkemelik oldu... Ä°ÅŸçileri çalışamaz hale getirdi... Onları zor ikna ettik!

Güncelleme Tarihi:

İnşaat şirketiyle mahkemelik oldu... İşçileri çalışamaz hale getirdi... Onları zor ikna ettik
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 14:00

Gösteri dünyasının son dönemde en çok konuşulan ünlülerinden biri Sofia Vergara. Kolombiyalı oyuncu, geçen yaz aylarından bu yana kocası Joe Manganiello ile olan evliliğinin bitmesiyle gündemdeydi. Ardından Justin Saliman ile birlikte görüntülendi ve bu kez de yeni aşk söylentileri çıktı. Tabii bunlar da sonuçsuz kaldı.

Haberin Devamı

Ama görünüşe göre Sofia Vergara, istese de istemese de gündemde kalmaya devam edecek. Önceki hafta İspanyol El Pais gazetesine verdiği röportajda söylediği "Kocamdan boşandım, çünkü bu yaştan sonra benden çocuk istedi" diyen yıldız, yine bütün dikkatleri üzerine çekmişti.

51 yaşındaki Sofia Vergara, son birkaç gündür yine gündemin ilk sırasında. Ama bu kez konu ne biten evliliği ne de aşk hayatı. Bu kez konunun odağında Vergara ile bir inşaat şirketi var. Gelin, bir bakalım neler olduğuna...

Son olarak yeraltı dünyasının bir dönemine damgasını vuran Griselda Blanco'nun hayatına odaklanan Griselda dizisiyle hayranlarıyla buluşan Sofia Vergara, bir süredir, evindeki onarım işinde çalışan bir inşaat şirketiyle sıkıntı yaşıyor. Üstelik yaşananlar yargıya da intikal etti, yani ortada Vergara'ya açılan bir dava var. 

Haberin Devamı

İnşaat şirketiyle mahkemelik oldu... İşçileri çalışamaz hale getirdi... Onları zor ikna ettik

ŞİRKETE BORCUNU ÖDEMEDİĞİ İLERİ SÜRÜLÜYOR
Dava dokümanlarına göre Sofia Vergara, Los Angeles'taki malikanesinin onarımında işçilerini çalıştıran şirkete olan borcunu ödemiyor.  

Kendisi ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada söz konusu inşaat şirketi tarafından "kamuoyu karşısında zor duruma düşürüldüğünü" ileri sürüyor. 

Vergara'nın evindeki onarım işlerini yapan Reside Custom Homes (RSC) adlı şirketin açtığı davanın dokümanlarına göre güzel yıldızın 1 milyon 700 bin doların üzerinde bir borcu var.

İddiaya göre Vergara bu faturayı ödememekte ısrarcı davranıyor. Ödeme yapmamasına dair farklı gerekçeler sunuyor.

Vergara'nın avukatı Martin Singer,  inşaat şirketini, bu tür yanlış bilgileri yayıp Vergara'yı utandırmaya çalışmakla suçladı. 

İnşaat şirketiyle mahkemelik oldu... İşçileri çalışamaz hale getirdi... Onları zor ikna ettik

AVUKATI: VERGARA'YA KAMUOYU ÖNÜNDE BASKI YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR
Singer'ın ileri sürdüğüne göre inşaat şirketi bilerek ve isteyerek işleri geciktirdi ve anlaşmayı ihlal etti. Sonunda da çareyi bu gecikmenin üzerini örtmek için dava açmakta buldu.

Haberin Devamı

Martin Singer'ın karşı iddiasına göre Vergara'nın evinde çalışan inşaat işçileri gerekli onarımları yapmayarak ve işleri geciktirerek 5 milyon dolarlık bir zarara neden oldu.

Bu arada Sofia Vergara ile inşaat şirketinin daha önce aralarındaki anlaşmazlıkları tahkim yoluyla çözdükleri ileri sürüldü.

Fakat Reside Custom Homes adlı inşaat şirketi bu konuda varılan anlaşmayı bozdu ve dava açtı. Avukatının ileri sürdüğüne göre amaçları da Vergara'ya kamuoyu önünde baskı yapmak.

Bu arada içindeki onarım çalışmaları dava konusu olan malikaneyi Vergara'nın 2020 yılında 26 milyon dolara satın aldığını hatırlatalım. Vergara o sırada Joe Manganiello ile evliydi.

Haberin Devamı

Â

İnşaat şirketiyle mahkemelik oldu... İşçileri çalışamaz hale getirdi... Onları zor ikna ettik

İŞÇİLERİ CANINDAN BEZDİRDİĞİNİ İLERİ SÜRDÜLER
Mahkeme dokümanlarına göre evin sahibi olarak Vergara ile birlikte Latin World Entertainment'ın CEO'su Luis Balaguer görülüyor.

Dava açan şirketin iddiasına göre onarım 2022 yılının aralık ayında başladı. Fakat Vergara, daha önceden anlaşılanlar dışında farklı işler de çıkardı. Bunlar da yapılacak onarımın süresini ve bütçesini artırdı.

İddialara göre yapılan bütün onarım için ödenmesi geren iki fatura vardı. Bir tanesi 896,196.15 dolardı diğeri de 657,245.23 dolar. Yine inşaat şirketinin ileri sürdüğüne göre iki fatura da ödenmedi.

İnşaat şirketinin iddiaları arasında Vergara'nın evinde çalışan işçilere kötü davrandığı da yer alıyor. Bu konuda ileri sürülenlere göre Vergara'nın giderek sıklaşan öfke patlamaları yüzünden işçiler çalışamaz hale geldi. 

Haberin Devamı

İnşaat şirketinin yöneticileri, Sofia Vergara'nın düşmanca ve istismar edici tavırları karşısında işçileri istifa etmemeleri için ikna etme konusunda çaba göstermek zorunda kaldıklarını da ileri sürdü. 

 

BAKMADAN GEÇME!