Sesimle terapi yapıyorum

Güncelleme Tarihi:

Sesimle terapi yapıyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 16:13

Teoman’la düet yaptığı “Duş” ve “Bana Öyle Bakma” şarkılarıyla tanınan İrem Candar, ikinci albümü “Gül ile Akide”yi müzikseverlerin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

İrem Candar, albümün tanıtım konserini önceki akşam Kadıköy’de bulunan Moda Kayıkhane’de verdi. Söz ve müziği kendisine ait 9 şarkıyı seslendiren genç müzisyeni dinlemeye gelenler arasında Gülay Afşar, Mehrnoush Esmaeilpour-Abdullah Oğuz ve Pelin Sönmez-Cem Candar gibi tanınmış isimler de vardı. İrem Candar, konser öncesinde albümüyle ilgili soruları yanıtladı.

Müziğe ne zaman başladınız?

- 8 yaşındayken piyano çalmaya başladım. Müzik aşkım hiçbir zaman bitmedi ve her zaman onunla yaşadım.

Yeni albümünüzle ilgili neler söyleyeceksiniz?

- Yeni albümümü dantel işler gibi üzerinde ince ince çalışarak tamamladım. İçinde söz ve müziği bana ait 9 şarkı var. 9’u da birbirinden farklı türde parçalar. Hepsi kendine has melodi ve duygular içeriyor. Hepsi de benim 5 yıllık bir süreçte yazdığım, biriktirdiğim anılarımdan çıkan şarkılar. Çok emek verdik, ortaya güzel bir iş çıktı. Ben, sesimle terapi yaptığımı düşünüyorum. Sesle şifa eğitimi de aldım. Umarım albümümü çok fazla insan dinler ve çok kişiye fayda sağlarım.

Haberin Devamı

Sesimle terapi yapıyorum

FIRAT TANIŞ’LA DÜET YAPTIK

Albümü tamamlamak ne kadar vaktinizi aldı?

- 1 yıl... Çok sevdiğim insanlarla çalıştım. Sefa Hendem ve Mehmet Cem Ünal’la birlikte stüdyoya girdik. Bir şarkıyı da sevgili Fırat Tanış’la birlikte seslendirdik.

Albümün adı neden “Gül ile Akide”?

- Gül ile bülbülün hikayesinden esinlenerek adını “Gül ile Akide” koydum.

Konserleriniz devam edecek mi?

- Evet, lansmanı şimdi Moda Kayıkhane’de gerçekleştiriyoruz. Daha sonra önce Türkiye’de, ardından yurtdışında olabildiğince çok konser vermek istiyorum. Dinleyicilerle buluşmak için sabırsızlanıyorum.

KALPLERE DOKUNACAK

“Hayat çok güzel. Umarım hayattan zevk alırsınız. Albümümde mutlu olmak gerektiğine dair, umutla dolu sözleri olan şarkılar var. Kalplere dokunmasını ümit ediyorum.”

Sesimle terapi yapıyorum

Haberin Devamı
 

Çocukların merak duygusu nasıl gelişir? | Çocuklarla Bir Ömür

BAKMADAN GEÇME!