Okan Bayülgen ile Selin Atasoy barıştı mı?

Güncelleme Tarihi:

Okan Bayülgen ile Selin Atasoy barıştı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 11:33

Şovmen Okan Bayülgen ve sevgilisi Selin Atasoy, iki buçuk ayrılıktan sonra yeniden bir araya geldi. Birlikte yemek yiyen çift, habercilerin objektifinden kaçamadı. Peki; Selin Atasoy kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü şovmen Okan Bayilgen ve sevgilisi Selin Atasoy ile iki buçuk aydır ayrıydı. Ayrılığa daha fazla dayanamayan çift önceki akşam Asmalımescit’teki Konsolos’ta yemekte biraraya geldi.

Geçtiğimiz aylarda ayrılan  Okan Bayülgen - Selin Atasoy çifti, önceki gece Asmalımescit'te baş başa yemek yerken görüntülendi. İkilinin, ilişkilerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldığı iddia edildi. Keyifleri yerinde görünen çiftin kahkaha sesleri sokaklarda yankılandı. Çift, çıkışta kendilerini gazetecilerin beklediğini öğrenince, mekandan ayrı ayrı çıkmak istedi. İkilinin otomobilleri mekan kapısına sıfır olacak şekilde yanaştırıldı.

Mekandan önce Selin Atasoy çıkarak otomobilin arka koltuğuna oturdu ve saçlarını önüne getirerek yüzünü saklamak istedi. Daha sonra mekandan çıkan  Okan Bayülgen, gazetecilere "İyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız? Yeterli değil mi sizce çektiğiniz fotoğraflar" diyerek otomobilin ön koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

Selin Atasoy kimdir

Selin Atasoy kimdir?

Selin Atasoy Türk marka mimarı, yazar, tasarımcı ve prodüktör. 1972 doğumlu Selin Atasoy, Özel İstanbul Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitimine A.B.D ve Fransa'da ekonomi, uluslararası iş idaresi ve sinema dallarında devam etmiştir. 1996 yılında CNN'in Atlanta merkezindeki uluslararası haber bölümünde editör olarak çalışmış, Aynı sene Paris'te uluslararası ilişkiler ve diplomasi doktorasına başlamıştır. 1997 yılında, bugün Publicis grubuna ait FCA!BMZ reklamcılık ağının Paris'teki merkezinde reklamcılık hayatına metin yazarı olarak adım atmış, daha sonra doktorasını dondurarak İstanbul'daki BirikimFCA! Reklamcılık ekibine katılmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!