Seda Sayan iki konserini iptal etti!

Güncelleme Tarihi:

Seda Sayan iki konserini iptal etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 12:32

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, hafta sonu için planlanan iki konserini İstiklal’de yaşanan hain terör saldırısı nedeni ile iptal etti. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Hafta sonu Girne Rocks Hotel’de iki konser vermeyi planlayan Seda Sayan, İstiklal’deki patlamanın ardından programını erteledi.

Otel yönetimiyle ortak karar alan şarkıcı, “Bizler sahneye çıktığımızda eğlendirirken eğlenen insanlarız. Şarkı söyleyecek durumda değilim” dedi.

Seda Sayan Kimdir

Seda Sayan kimdir?

Gerçek ismi ile Aysel Gürsaçer, bilinen sahne ismi ile Seda Sayan 30 Aralık 1961 yılında İstanbul Eyüp’te dünyaya geldi. Şarkıcılığa düğün salonlarında başladı. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Sevgilisi organizatör Turgut Akyüz'ün Stardust kulübünde assolist oldu. Uzun süre "b" sınıfı gazinolardan Gülizar'da assolistlik yaptı. Dönemin büyük assolistlerin çok yüksek ücret taleplerine kızan Fahrettin Aslan tarafından, Harika Avcı'yla birlikte bir süre ders aldırılıp dönemin en büyük gazinosu Maksim Gazinosu'na assolist olarak çıktı. Böylece ilk kez ciddi müzik eğitiminden gelmeyen assolistler dönemi başladı. Fahrettin Aslan'a Seda Sayan'ı tavsiye eden film yapımcısı Türker İnanoğlu'ydu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!