Ozan Tufan’a büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Ozan Tufan’a büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 07:25

Ünlü futbolcunun Almanya’dan getirttiği Audi R8’ine Doğuş Oto’da el konuldu! Bakıma götürdüğü aracın usulsüz bir şekilde ithal edildiği gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz takımı Hull City’de forma giyen ünlü futbolcu Ozan Tufan, otomobilini bakıma götürünce büyük şoka uğradı! Türkiye’de bir galeri aracılığıyla Almanya’dan getirttiği Audi R8 aracını yıllık bakımı için Doğuş Oto’ya götüren Tufan’ın otomobiline ‘usulsüzlük’ iddiasıyla el konuldu. 

Ozan Tufan’a büyük şok


Yaklaşık 200 bin dolarlık spor otomobiline usulsüz ithalat gereği el koyan firma, Ozan Tufan hakkında da şikâyetçi oldu. Otomobilini Almanya’dan satın alıp, usulüne göre Türkiye’ye getirdiğini belgeleyen Tufan, tüm itirazlarına rağmen otomobilini geri alamadı. 

Ozan Tufan’a büyük şok


Doğuş Oto’yu birbirine katan ünlü futbolcu, hem yaklaşık 4 milyonluk aracından oldu hem de usulsüzlük yaptığı iddiasıyla soruşturulacak.
Ozan Tufan, şimdi o meşhur repliğini söylüyordur herhalde: “Böyle bir şey olabilir mi?”

Haberin Devamı

Alışveriş şenliği başlıyor

Jade&Brands’in organizasyonuyla “Christmas Winterland”, bugün Beykent First Avenue’da başlıyor.

Ozan Tufan’a büyük şok

3 Ocak’a kadar devam edecek alışveriş festivali, DJ Doğuş Çabakçor’un canlı performansı ile açılış yapacak. Yılbaşı hediye alışverişinizi yapabileceğiniz etkinliğe Özlem Yıldız, Ivana Sert, Emel Yıldırım, Gizem Hatipoğlu ve Beste Korkmaz gibi pek çok ünlü isim katılıyor.

Ozan Tufan’a büyük şok

Yeni otel Kapadokya’da 

Lucis Global, Avantgarde Collection markasıyla İstanbul’un en merkezi lokasyonları ve Bodrum Yalıkavak’ın ardından dünyanın eşsiz açık hava müzesi Kapadokya’daki yeni otelinin yatırımını duyurdu. 

Haberin Devamı

Ozan Tufan’a büyük şok

Kapadokya’nın ilk kaya otellerinden olan Alfina Hotel’i çatısı altına alan Avantgarde Collection, Kapadokya turizmine ses getiren bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Grup, 44 kaya oda ve 5 odalı kaya konaktan oluşan otelde, ev konforundaki servis standartları ve sanatsever kimliğinin yansımasıyla ayrıcalıklı bir keşif dünyası sunacak.

Öğle yemeğinde buluştular

Sirmaison’un Türkiye temsilciliğini yaptığı, Limoges porselen geleneğinin en özel temsilcisi Raynaud, yeni koleksiyonu ‘Pépites’i tanıttı. 

Ozan Tufan’a büyük şok

Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak’ın ev sahipliğinde, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’un içindeki Olea Restoran’da yapılan davete Raynaud Limoges CEO’su Bertrand Raynaud da katıldı. ‘Pépites’ler ve Raynaud porselenlerle kurulan masa dizaynıyla göz dolduran davette Edvina Sponza, Mine Kalpakçıoğlu, Aylin Tahincioğlu, Elif Dürüst, Şebnem Çapa, Zeynep Üstünel, Suzan Toplusoy gibi ünlü isimler vardı.

Haberin Devamı

Ozan Tufan’a büyük şok

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!