Nihan Doğan'ın eşi kim, nereli, kaç yaşında? Nihat Doğan'ın eşi Arzu hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Nihan Doğanın eşi kim, nereli, kaç yaşında Nihat Doğanın eşi Arzu hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2022 16:28

Şarkıcı Nihat Doğan İranlı sevgilisi ile sade bir nikah töreniyle evlendi. Bu haberle birlikte Nihat Doğan'ın eşi Arzu merak konusu oldu. İranlı güzelin, Nihat Doğan'ın bir hayranı olduğu da söylentiler arasında yer alıyor. Peki, Nihan Doğan'ın eşi kim, nereli? İşte, Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Polemikleriyle zaman zaman gündem yaratan ünlü şarkıcı Nihat Doğan evlendi haberleriyle hayranları tarafından merak konusu oldu. Nihat Doğan'ın eşi araştırılırken, ünlü şarkıcıdan henüz bir açıklama gelmedi.

NİHAT DOĞAN'IN EŞİ ARZU KİMDİR?

Sürpriz bir nikâhla evlenen ünlü şarkıcının eşi Arzu İranlıdır. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan çift, aile arasında kıyılan sade bir nikâh töreniyle evlendi. Aynı zamanda Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'ın hamile olduğu da söylentüler arasında yer alıyor.

Nihan Doğanın eşi kim, nereli, kaç yaşında Nihat Doğanın eşi Arzu hakkında bilgiler

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

1994'te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine adım atan Nihat Doğan, 13 Şubat 1976’da doğdu. Seda Sayan ile yaşadığı beraberlik nedeniyle uzun süre Magazin sayfalarına konu oldu. Nihat Doğan, 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının yorumculuğunu üstlendi. Survivor nedeniyle sunuculuk kariyerine ara veren Nihat Doğan, zorlu yarışmada yer alacağını ilk olarak sosyal medyadan duyurdu.

Haberin Devamı

Survivor All Star 2018'de ünlüler takımında yarıştı.

BAKMADAN GEÇME!