Mariah Carey oyuncak alışverişine çıktı

Güncelleme Tarihi:

Mariah Carey oyuncak alışverişine çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 15:33

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, ikiz çocukları ile birlikte oyuncak alışverişine çıktı. Akşam geç bir saatte alışveriş yapmayı tercih eden Carey için mesai yapıldı. İkiz çocuklarına onlarca oyuncak alan Carey, objektiflere yakalandı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, önceki gün ikiz çocukları Monroe ve Moroccan'ı oyuncak alışverişine çıkardı. Akşam saatlerinde Hamleys mağazasına giden Carey ve çocukları, onlarca oyuncak aldı.

Normalde akşam 21.00'de kapanan mağaza, ünlü şarkıcı için açık tutuldu. Saat 21.40'ta mağazaya giden Carey ve çocukları, 23.10'a kadar alışveriş yaptı. Alışveriş sırasında bodyguard'lar, Carey ve ikizlerine eşlik etti.

Mariah Carey oyuncak alışverişine çıktı

Mariah Carey kimdir?

Mariah Carey, 27 Mart 1970 yılında dünyaya geldi. Mariah Carey, 27 Mart 1970'te, yarı Venezuelalı, yarı Afrika kökenli bir babanın ve İrlandalı bir annenin en küçük çocukları olarak dünyaya geldi. Fakir bir çocukluk geçiren Mariah Carey, henüz üç yaşındayken annesi ve babası ayrıldı ve üç kardeşten en küçüğü olduğu için annesinin yanında yaşamını sürdürmeye başladı. Küçük bir çocukken sesini fark eden annesi sayesinde müzik eğitimi almaya başlayan sanatçı, liseyi bitirene kadar amatör olarak müzik çalışmalarını sürdürdü. Liseyi bitirdikten sonra da profesyonel olarak çalışmak için Manhattan'a yerleşti. Müzik kariyerine bugün çok iyi bir arkadaşı olan Brenda K.Starr'a geri vokal yaparak başladı. Bu sırada klavyeci arkadaşı Ben Margulies ile beraber şarkılar yazmaya başladı. 1990 yılında demo kasetini bir partide Sony Music'in müdürü Tommy Mottola'ya dinlettiren Carey, Mottola'nın sesine hayran olması ile aynı yıl ilk albümü "Mariah Carey"i çıkarttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!