Kutsi'nin eşi Sibel Ülker kimdir, kaç yaşında? Sibel Ülker'den yeni paylaşım!

Güncelleme Tarihi:

Kutsinin eşi Sibel Ülker kimdir, kaç yaşında Sibel Ülkerden yeni paylaşım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2022 14:33

Geçtiğimiz yıl evlenen Kutsi ve Sibel Ülker çifti gündemdeki isimler arasında yer alıyor. Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'in sosyal medya paylaşımı akıllarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Bu paylaşımın ardından Sibel Ülker kimdir araştırmaları hızlandı. İşte, Kutsi'nin eşi Sibel Ülker ve paylaşımı hakkında detaylar...

Haberin Devamı

Şarkıcı Kutsi'nin geçtiğimiz yıl evlendiği eşi Sibel Ülker'den kafa karıştıran paylaşımda bulundu. Instagram hesabında, "Çocuklarımla beraber psikolojik şiddet görüyorum" sözleriyle dikkat çeken Sibel Ülker'in hayatı merak konusu oldu. Çift, "Benim Annem Bir Melek" dizisinde tanışmış ve hayatlarını birleştirmişti. Dizinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar'ın annesi olan Sibel Ülker ile Kutsi evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. Ancak, Sibel Ülker'in, "Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım... Şu an söyleyeceğim tek şey bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu! Ve o maskelerinin altında hiç bilmediğiniz yüzleri var!" mesajını paylaşması çift hakkında soru işaretlerine neden oldu. Kutsi konuyla ilgili açıklama yapmazken, ikili birbirlerini takip etmeyi de bıraktı.

Haberin Devamı

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Dün yaptığı paylaşımdan sonra yanlış anlaışdığını ifade eden Sibel Ülker, "Dünkü yaptığım paylaşım tamamen yanlış anlaşılmıştır. Paylaşımımda sevgili eşim Kutsi'nin ismi dahi geçmemiştir. Kendisiyle boşandığımız gibi böyle bir durum söz konusu dahi değildir. Konu zaten Kutsi'yle evli olduğum için etraftan yapılan manipüle ve baskılarla alakalıdır. Yüzlerinde bir maskeyle bana oyunculara taş çıkartan performans sergileyip arkamdan çevrilen işlerdir. Gizli olan Instagram sayfamdan yaptığım bu paylaşımın böyle yorumlanarak yayılmasına ve gündemi meşgul etmesine üzgünüm." ifadelerini kullandı.

SİBEL ÜLKER KİMDİR?

Kutsi ile geçtiğimiz yıl hayatlarını birleştiren Sibel Ülker, çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesidir. Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Sibel Ülker 39 yaşındadır ve İstanbul doğumludur. Sibel Ülker oğlu Poyraz Ar'ın Benim Adım Melek dizisinde rol alması dolayısıyla Kutsi ile tanışmış ve Mart 2021'de nikah masasına oturmuştur.

Benim Adım Melek dizisinde Melek’in küçük çocuğu Seyit Ali karakterine hayat veren Poyraz Ar 8 Mart 2013 doğumludur ve 6 yaşının içindedir.

BAKMADAN GEÇME!