Kısmetse Olur 21 Şubat fragmanında şok karar! Hangi aday gitmek istiyor?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 21 Şubat fragmanında şok karar Hangi aday gitmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 09:43

Kısmetse Olur yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sevilen evlilik programının ekrana gelen son bölümüne Gözde'nin itirafları damga vurmuş, aklında başka bir adayın olduğun söylemesi başta Ünal olmak üzere herkesi şaşırtmıştı. Peki, Kısmetse Olur 21 Şubat bölümünde neler olacak? Hangi damat adayı elenmek isteyecek? işte, Kısmetse Olur 21 Şubat fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 21 Şubat bölümü için meraklı bekleyiş sürerken yayınlanan fragman kafalarda soru işareti bıraktı. Bugün yayınlanacak bölümde Gözde'nin son açıklamalarından sonra kalbi kırılan Ünal, şaşırtıcı bir karar alıyor. Peki,  Ünal Kısmetse Olur'dan ayrılacak mı? Evin hangi çifti sözlenecek? Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen evlilik programı Kısmetse Olur'da yarın hem eğlenceli hem de duygusal dakikalar yaşanacak. Yeni bölüm fragmanında Gözde ve Ünal arasında sular durulmayacak. Ünal aşkını herkesin gözü önünde itiraf edecek. Fakat bu olay üzücü olayların başlangıcı olacak. İşte, Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 21 Şubat Salı günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, evin gözde çifti Adnan ve Didem'in söz yüzükleri için merasim düzenleniyor! Ünal ve Gözde ilişkisinde şok eden bir gelişme daha yaşanıyor! Kısmetse Olur'un sevilen çifti için evde sürpriz bir merasim hazırlanıyor. Didem'i istemeye gelen damatlar evi, Tankut'un öncüğülünde Didem'i Adnan'a istiyor. Adnan ve Didem'in söz yüzükleri için ise tüm adaylarla birlikte bir merasim yapılıyor. Kısmetse Olur evinde eğlenceli anlar yaşanıyor.

Haberin Devamı

Ünal aşık olduğunu itiraf etti!

Öte yandan Gözde ile yolları ayrılan Ünal, ona gerçekten aşık olduğunu itiraf ediyor. Gözde'ye olan aşkını itiraf eden Ünal, anlatırken gözyaşlarını tutamıyor. Artık evde kalmak istemediğini belirten Ünal, gitmek istiyor. Ünal'ın görmeye alışık olmadığımız bu hali herkesin içini burkuyor. Bu durumdan en çok etkilenen isim ise Gözde oluyor! Ünal'ın aşkına karşılık vermeyen Gözde, onun üzülmesine sebep olarak kendini görüyor!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finalinde yarışmadan elenmesini istedikleri kişi için oy kullandı. Adnan ve Sibel, halk oylamasında birinci seçildikleri için yazılamadı. Eleme potasına sokulan kişiler bu hafta Akın ve Tuğçe Ergişi olurken zarftan çıkacak sonuç Seda Akgül tarafından yarışmacılara açıklandı. “Birinci olan aday evini korur” notunun çıkmasıyla birlikte çeki alan isim Adnan oldu, böylece erkekler evinden eksilen biri isim olmadı. Bu nedenle Kısmetse Olur’dan elenen isim de Tuğçe Ergişi oldu.

GEÇEN DAMGA VURAN OLAYLAR

Kısmetse Olur'un İranlı yeni gelin adayı Farima, evde kendine en yakın bulduğu kişinin Adnan olduğunu söyledi. Farima'nın sürekli Adnan'ı dilinden düşürmemesi ve ona yakın davranması Didem'i iyice çileden çıkardı.

Haberin Devamı

Onur'un Aycan için planladığı evlilik teklifinden bir detay ortaya çıktı. Gelen hediyeyi görür görmez gözleri dolan damat adayı Onur, "Bizim bugün 3. ayımız ve ben bu hediyeyi evlenme teklifi için sipariş vermiştim" diyerek herkesi duygulandırdı. Aycan'ın yokluğunda büyük bir üzüntü duyan Onur, damatlar evinin bahçesinde isyanını dile getirdi. Günlerdir hastanede tedavi gören ve bir süredir evde olmayan Aycan'ın artık evde kokusunun bile kalmadığını dile getiren Onur duygusal anlar yaşadı.

Sevgililer Günü’nde yakınlaşan Ünal ve Gözde arasına da kara kedi girdi. Gözde, annesinin İstanbul'a geldiğini ancak programa gelmek istemediğini belirtmişti. Bunun üzerine evdeki diğer adaylar acaba Gözde'nin annesi Ünal'ı istemediği için mi gelmedi sorularını sormaya başladı! Gözde'ye ağır sözler söyledikten sonra özür dileyen Ünal, onun tarafından reddedilmiş ve gözyaşlarını tutamamıştı. Tüm bu olanlar evdekilerin ve ekran başındakilerin kafasında soru işareti bırakmıştı ancak gerçek Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde belli oldu.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da geçen hafta gelin adaylarından Aycan damat adaylarından ise Kemal eleme potasına sokulan kişiler oldu. Peki, popüler gelin adayı Aycan elendi mi? Kısmetse Olur'da kim elendi? Haftanın birincileri olan Didem ve Tankut'un isimleri yazılamadı. Gecede bulunmamasına rağmen eleme potasına ilk kalan isim gelinler evinden Aycan, damat adaylarından ise Kemal oldu. Çeki alan ismin Didem olmasıyla birlikte Kemal'in yarışmaya veda etmesi bekleniyordu. Ancak program sunucusu Seda Akgül, sürpriz bir açıklama yaptı. Kutudan çıkan "Eleme yok" notu ile yarışmadan elenen isim olmadı.

 

BAKMADAN GEÇME!