Kıskançlık bitirdi!

Güncelleme Tarihi:

Kıskançlık bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 07:48

Rüya çift ayrıldı... Hayranlarının birbirlerine çok yakıştırdığı Pınar Deniz-Kaan Yıldırım, sessiz sedasız yollarını ayırdı. Sebebi, kıskançlık!

Haberin Devamı

Eylül ayından beri birlikte olan Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti ayrıldı! Aldığım duyumlara göre ayrılık nedeni; Kaan Yıldırım’ın Pınar Deniz’i kıskanması. “Yargı” dizisinin başarılı oyuncusu Pınar Deniz’in, hem seti hem de yoğun reklam programı nedeniyle ilişkiye yeteri kadar vakit ayıramaması, ikili arasındaki ipleri koparmış.

Çiftin yakınları bu ayrılığa oldukça şaşırmış, çünkü duyduğuma göre birbirlerine çok âşıklarmış. Günümüzde her şey çok hızlı, aşklar da öyle. Hızla başlayıp hızla bitiyor. Ama hiç belli olmaz, belki kararlarından döner, aşklarına kaldıkları yerden devam ederler.

Küçük dünyamızda mutluyuz

Kaan Yıldırım, Pınar Deniz ile ayrılık haberlerine sosyal medyadan yanıt verdi. Deniz ile siyah beyaz bir karelerini paylaşan Yıldırım, şöyle yazdı: “Üç yıldır hiçbir gerçekliği olmayan o kadar çok habere maruz kaldım ki zaman zaman kendime çok yabancılaştığım anlar oldu. Hiç yaşamadığım şeyler yaşamışım gibi gösterildi. Hep susmayı tercih ettim, ancak bu sefer susmak istemiyorum. Kafanıza göre ayrılık haberi yapıp ilişkimizi itibarsızlaştırmanıza izin vermeyeceğim. Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz.”

Haberin Devamı

Miami’de sanat daveti

Kıskançlık bitirdi

Suzan Sabancı Dinçer, Amerikan Türk Cemiyeti’nin Miami’de The Bass Çağdaş Sanat Müzesi’nde gerçekleştirdiği gecede ev sahipliği yaptı. Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye’deki çağdaş sanat arasındaki güçlü sanat ilişkisini devam ettirmek amacıyla Miami Sanat Haftası’nda düzenlenen geceye koleksiyonerler, sanatçılar, konsoloslar, sanat galerileri ve sanat profesyonelleri katıldı. Gecenin ortaklarından Contemporary İstanbul’un patronu Ali Güreli de sanat dolu davette hazır bulundu.

Bende pişti şansınız yok

Kıskançlık bitirdi

Ünlü modacı Zeynep Ateş’i önceki gün Nişantaşı’ndaki mağazasında ziyaret ettim. Yılbaşı gecesi için hazırladığı özel koleksiyonunu tanıtan Ateş, ‘Stella By Zeynep Ateş’ markası ile hem Türkiye’de hem de yurtdışında adını duyurduğunu anlattı. “Bizde kıyafetler belirli sayıdadır. Ne haute couture gibi kişiye özel, ne de fabrikasyon gibi aynı modelden çok sayıda ürün yok” diyen Ateş, sözlerini “Bizim tasarımlarımızla pişti olma oranı çok düşük” şeklinde sürdürdü.

Haberin Devamı

Sunset’e yeni soluk

Kıskançlık bitirdi

Kalitesi ve hizmetiyle İstanbul’un yıllardır en iyi restoranlarından biri olan Sunset güçlü kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Uzun yıllardır İstanbul’da eğlence hayatına yön veren ve önemli mekânlarda işletmecilik yapan Tunç Yavuz, Sunset’in bar ve brasserie kısmı olan After Sunset’in işletmeciliğini devraldı. Tunç Yavuz’a yeni görevinde başarılar diliyorum.

 

BAKMADAN GEÇME!