Kendinden 40 yaş küçük sevgilisi için net konuştu: Aşığım ama gözüm de kör değil!

Güncelleme Tarihi:

Kendinden 40 yaş küçük sevgilisi için net konuştu: Aşığım ama gözüm de kör değil
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2023 11:21

Müzik dünyasının efsane ismi Cher 77 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkaran enerjisi ve fitliğiyle konuşulmaya devam ediyor. Ancak ünlü şarkıcı son aylarda en çok kendinden ve hatta iki oğlundan bile genç olan sevgilisiyle yaşadığı aşkla gündemde.

Haberin Devamı

Cher son aylarda gündemi epeyce meşgul eden ilişkisi için “Ne kadar mutlu olduğum hakkında konuşmaktan nefret ediyorum ama hayır, birlikte harika vakit geçiriyoruz. Müzik konuşabiliyoruz. Her şey hakkında konuşabiliyoruz. Sevgilimin harika bir espri anlayışı var, dünyanın en sevimli oğluna sahip. Birbirimizi anlıyoruz.” diye konuştu.

Kendinden 40 yaş küçük sevgilisi için net konuştu: Aşığım ama gözüm de kör değil
Müziğin yaşayan efsanesi Cher son aylarda kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle yaşadığı aşkla gündemde

KENDİNDEN 40 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE AŞKI ÇOK KONUŞULDU

77 yaşındaki şarkıcı, 37 yaşındaki müzik yapımcısı Alexander A E Edwards’la tam bir sene önce Paris Moda Haftasında tanışmıştı. Ortak tanıdıkları tarafından tanıştırılan efsane şarkıcı ve Edwards 15 dakikalık bu görüşmenin bir ay sonrasındaysa dünyanın karşısına el ele çıkıp herkesi şaşkına çevirmişti.

Haberin Devamı

Cher, geçtiğimiz günlerde bu sürpriz aşkın nasıl başladığını anlattı. Alexander A E Edwards, tanıdıklarından ısrarla Cher’in numarasını istemiş, sonra da onu adeta mesaj yağmuruna tutmuşu. Cher ise o günlerde “artık gençlerle takılmak için fazla yaşlandığını” arkadaşlarına itiraf etmiş, hele de böyle mesaj yoluyla bir ilişkiye asla başlamayacağı konusunda kesin konuşmuştu.

Kendinden 40 yaş küçük sevgilisi için net konuştu: Aşığım ama gözüm de kör değil
Cher genç sevgilisiyle çok mutlu ve birlikte iyi vakit geçirdiklerini söylüyor ancak bazen aralarındaki kuşak farkı birbirlerini anlamalarının önünde engel oluyor

"BENİM PEŞİME DÜŞEN O OLDU"

Kendisinden 40 yaş küçük aşkının bu ilişki için çok uğraştığını itiraf eden Cher “Ben onun peşine düşmedim, o benim peşimde koşturdu” diye konuşarak ilişkinin başlamasını erkek tarafının sağladığını da aylar önce itiraf etmişti.

Cher’in geçen aralıkta sosyal medya hesabında paylaştığı kocaman elmas taşlı bir yüzük herkese çiftin nişanlandığını ve evlilik yolunda ilerlediğini düşündürmüştü. Cher ise yaşadığı duygulardan çok mutlu olsa da aklında evlilik olmadığını ve bu ilişkinin evlilikle sonuçlanmayacağını gayet farkında olduğunun altını çizmişti.

Haberin Devamı

AYRILSAK DA BERABERİZ!

Çitin mayıs ayında ayrıldığı söylenmişti ancak geçen ay bir kez daha el ele fotoğrafçıların karşısına çıktılar. Hatta yakın çevrelerinin iddiasına göre ayrı oldukları söylenen zamanda da birbirlerinde hiç kopmadılar.

Kendinden 40 yaş küçük sevgilisi için net konuştu: Aşığım ama gözüm de kör değil

Cher, Alexander A E Edwards’la ilişkisi ortaya çıktığında ve aralarındaki büyük yaş farkı tartışma yarattığında “Aşkın matematiği olmaz” demiş ve ilişkisini savunarak yaş farkından etkilenmediklerini söylemişti. Oysa durum pek de öyle gözükmüyor…

ONUN ANLATTIKLARINI BAZEN ANLAYAMIYOR...

Cher sevgilisiyle yaş farklarıyla ilgili şaka yapıp “Bazen onunla konuşuyorum ve kimden bahsettiğim hakkında hiçbir fikri yok.” diyerek kimi zaman bu kuşak farkının aralarında anlaşmazlığa yol açtığını kabul etti:

Haberin Devamı

"Geçen gün ona ‘Clark Gable'ın kim olduğunu biliyor musun?’ diye sordum. "Evet, tabii ki" dedi ama referanslarımın çoğunu anlamıyor... Bana bakıp anlattığım şeyle ilgili olarak ‘Ben daha doğmamıştım’ diye cevap veriyor.”

Kendinden 40 yaş küçük sevgilisi için net konuştu: Aşığım ama gözüm de kör değil
Ünlü şarkıcı bu ilişkiyi eleştirenlere "Aşk matematik tanımaz" diye cevap vermişti

Alexander A E Edwards efsane şarkıcıyla sevgili olmadan önce Kanye West'in eski sevgilisi, model Amber Rose ile çalkantılı bir ilişki yaşıyordu. Edwards ve Amber Rose’un bu ilişkiden 3 yaşında bir oğulları da var.

"ONU ALDATTI YA SENİ DE ALDATIRSA?"

Çiftin mutlu birliktelikleri Alexander Edwards’ın Amber Rose’u aldattığını itiraf etmesiyle sonlanmıştı. Cher’in hayranları ise ünlü yapımcının onun kalbini de kırmasından endişe duyuyor. Cher ise bu endişeler konusunda gayet net konuşuyor: "Aşığım ama merak etmeyin gözüm kör değil!".

Kendinden 40 yaş küçük sevgilisi için net konuştu: Aşığım ama gözüm de kör değil
Alexander Edwards oğlunun annesi Amber Rose’u aldatmıştı... Hayranları Cher'in başına da aynı şeyin gelmesinden endişeli

Haberin Devamı

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle ilişkisinin pek uzun ömürlü olmayacağının ve evlilikle de sonuçlanmayacağının farkında olduğunun altını çizen Cher “Ne olursa olsun, onunla birlikte olmayı seviyorum. Beni güldürüyor ve çok eğleniyoruz. Bu ilişki bana hayatta hiçbir şey için geç olmadığını öğretti. Bu iş yarın bitse bile fark etmez çünkü onunla gerçekten çok iyi vakit geçirdim.” diyor.

BAKMADAN GEÇME!