Kadın sempozyumu

Güncelleme Tarihi:

Kadın sempozyumu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 14:51

“Let’s Talk” (Hadi Konuşalım) sempozyumu 25-26 Ekim tarihlerinde Antalya Maxx Royal Kemer’de gerçekleşti.

Haberin Devamı

Model Natalia Vodianova’nın ev sahipliğinde düzenlenen “Let’s Talk” (Hadi Konuşalım) sempozyumunda kadın sağlığı ve kadınlara sunulan tabular hakkında konuşmalar yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın onur konuğu olduğu etkinliğe, dünyaca tanınan pek çok lider, oyuncu ve influencer katıldı. Emine Erdoğan yaptığı konuşmada, “Kadına yönelik şiddetin insanlığına ihanet olduğunun altını çiziyorum” dedi. Kadınların haklarını temel insan haklarından asla ayıramayacaklarına dikkat çeken Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Kadının sağlıklı ve huzurlu olması toplumsal huzurun da teminatıdır. Sağlık sadece bedensel değil, ruhsal ve sosyal bakımdan da bir iyilik halidir.”

Kadın sempozyumu



Etkinlik kapsamında kadın sağlığı ve kadın hakları için küresel çapta mücadele eden öncü isimler de ödüllendirildi. Ödüller etkinliğin gala gecesinde verildi.

Haberin Devamı

Kadın sempozyumu

Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Dilek Sabancı etkinlik kapsamında özel sporcular üzerinde yarattığı farkındalık ve sporculara verdiği cesaret ile ödüle layık görüldü. Dilek Sabancı ödülünü, özel sporcular ile birlikte Emine Erdoğan’dan aldı.

Kadın sempozyumu

BAKMADAN GEÇME!