İşte Demet  Evgar’ın Mavi’si

Güncelleme Tarihi:

İşte Demet  Evgar’ın Mavi’si
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2023 07:31

Levent Babataş’la evlendikten sonra geçtiğimiz ağustosta ilk bebeği Mavi’yi kucağına alan Demet Evgar, kızıyla ilk kez görüntülendi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl mart ayında evlenen ünlü oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, ağustos ayında da bebeklerini kucaklarına almıştı. Bir kız çocuğu sahibi olan çift, kızlarına Mavi adını vermişti. İlk kez anne olmanın sevinci yaşayan güzel oyuncu, önceki gün kızı Mavi’yle objektiflere takıldı!

İşte Demet  Evgar’ın Mavi’si


7 aylık bebeklerini Ulus’ta doktor kontrolüne götüren çift, daha sonra AVM’ye giderek evleri için alışveriş yaptı. Demet Evgar doğal haliyle ve renkli kıyafetiyle dikkat çekerken minik Mavi tüm sevimliliğiyle babasının kucağında etrafı seyrediyordu.

İşte Demet  Evgar’ın Mavi’si



Hatırlarsanız, güzel oyuncunun bebek beklediğini ilk ben yazmıştım. Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) Türkiye Ofisi’nin ilk “İyi Niyet Elçisi” seçilen Evgar’ın 8 Mart için yapılan kampanyasında istemsiz bir şekilde sürekli karnını tutması dikkatimi çekmişti. Ünlü oyuncu, bu yıl 8 Mart’ta ise deprem bölgesindeki kadınlara yönelik bir farkındalık yaratarak, dünya çapında bir bağış kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

8 Mart için bağış kampanyası

Deprem bölgesindeki kadınların acil temel ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşamlarını yeniden inşa etmeleri amacıyla Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nı destekleyen Bella Maison, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarının her biri adına vakfa bağışta bulunarak kadın dayanışmasını destekledi. 

İşte Demet  Evgar’ın Mavi’si


Bu kapsamda kampanyayı sürdürülebilir kılmayı hedefleyen Bella Maison, tüm mağazalarındaki çerçevelere KEDV bağış sayfasına yönlendiren bir barkod ekleyerek Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’na destek çağrısında bulundu. Bu sayede Bella Maison mağazalarını ziyaret eden misafirler, çerçeveler içindeki barkodları telefondan okutarak KEDV’e bağışta bulunabilecekler.

Haberin Devamı

İşte Demet  Evgar’ın Mavi’si

Kadın varsa umut var

Demet Sabancı Çetindoğan; başarı öyküsünü, hayallerini ve Shopsa girişimiyle kadın üreticileri pazara kazandırma çalışmalarını MAG dergisinin Kadınlar Günü özel içeriğinde anlattı.

İşte Demet  Evgar’ın Mavi’si

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü; kadının örgütlenme ve eşit yaşam hakkını, onların ne kadar fedakâr, cefakâr, kutsal, olduklarını ifade eder” açıklamasında bulunan Çetindoğan, “Türkiye’nin, dünya standardında başarılar elde etmiş birçok kadını var. Türk kadını artık ekonominin ve sosyal hayatın içinde kendine yeni bir yer açmıştır. Kadın varsa umut var, kadın varsa güç var demektir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kadın ustalar iş başında!

Ev ve iş yerlerine tadilat hizmeti sunan uygulama Yapp, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadın ustalarıyla kutladı.

İşte Demet  Evgar’ın Mavi’si

“Yapp, gücünü kadınlardan alıyor” diyen Yapp, kadın ustalarıyla ev ve iş yerlerinizdeki dekoratif boya ve bakım hizmetleri sunuyor. Yapp’ın kadın ustalardan oluşan ekibi kısa sürede büyük ilgi uyandırırken, birçok kadın takipçi tadilat işleri için kadın ustaları tercih edeceklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!