Hayatımın Aşkı bugün başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı bugün başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 11:02

Bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalışan Gökçe’nin en büyük hayali, bir an önce evliler kervanına katılmak. Ne de olsa bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenmek üzere... Üstelik yaşı da gelip 30’a dayanmış.

Haberin Devamı

Kesin kararlı, bir sonraki arkadaş düğününe sevgilisiyle katılacak. Hem de o sevgili Ajans 237’nin sahibi, yani patronu Demir olacak. Demir’e giden yolda Gökçe’nin müttefiki ise genç ve karizmatik işletmeci Kaan. Olur mu olmaz mı? Olursa nasıl olur, bu fırtınalı yolculukta neler yaşanır? Yanıtları bugün Kanal D’de başlayacak “Hayatımın Aşkı” dizisinde... İşte hikayenin kahramanları ve onlara hayat veren isimler...

DEMİR (SERKAN ÇAYOĞLU)

Demir, 33 yaşında. Reklam dünyasının duayeni Hulusi Cerrahoğlu’nun biricik oğlu. Yaratıcı, kendine güvenen, başarılı bir reklamcı. Ajans 237 reklam ajansının sahibi. Tek başına bir Penthouse’da yaşıyor. Boş zamanlarını futbol oynayarak, boks yaparak ve yelken takımına katılarak geçiriyor. Onu sadece “Demir” olarak sevecek olan hayatının aşkını arıyor.

Haberin Devamı

GÖKÇE (HANDE DOĞANDEMİR)

Gökçe 30 yaşında, hiç evlenmemiş ve ailesi ile yaşıyor. Ajans 237’de çalışıyor. Halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunu. Heyecanlandığında çok hızlı konuşuyor. Dışarıya çıkmaktan, arkadaşlarıyla buluşmaktan, alışverişten çok keyif alıyor. Ailesi ve arkadaşlarından evlenmesi için baskı gören Gökçe, hayatının aşkını arıyor.

KAAN (BERK HAKMAN) 

Kaan, 34 yaşında... Cafe Red’in sahibi... İstanbul gece hayatının tanınmış isimlerinden Rahmi Bey’in kuzeni. Cihangir’de bir çatı katında yalnız yaşıyor. Motor ve adrenalin sporlarını seviyor. Uzun zamandır Demir’e düşman. Carpe Diem’e inanıyor. Her zaman spor giyiniyor.

Hayatımın Aşkı bugün başlıyor

BARTU (SADİ CELİL CENGİZ)

32 yaşında... Gökçe’nin abisi. Serseriliği ile bilinir. Tam bir ticaret adamı olsa da disiplinsizdir. Fenerbahçe hastasıdır.

HULUSİ (AVNİ YALÇIN)

Reklam dünyasının duayeni ve Demir’in babası... 68 yaşında. En büyük tutkuları briç ve balık tutmak... Ayrıca koleksiyonerliği ile tanınıyor. Aktif olarak çalışmasa da sık sık ajansa gidip toplantılara katılıyor. Hayali oğlu Demir’in tatlı, hayat dolu bir kızla evlenmesi.

Haberin Devamı

NESRİN (AYŞEGÜL İŞSEVER)

Demir’in annesi... 60 yaşında. Türkiye’nin ilk kadın bankacılarından. Eşi Hulusi Bey’in işini kurmasında ve başarısında çok büyük katkıları olmuş. Her zaman son derece şık giyiniyor. Mücevherlerden hoşlanıyor. Boş durmayı sevmediğinden aktif bir sosyal hayatı var. Tekneyle açılmayı, briç oynamayı seviyor. En büyük hayali oğlu Demir’in kendisi gibi zarif, başarılı ve mükemmel bir kadınla evlenmesi.

Hayatımın Aşkı bugün başlıyor

REZZAN (ZEYNEP ERONAT)

Rezzan, Gökçe’nin annesi. Kızları ile birlikte yaşıyor. Emekli resim öğretmeni. Her zaman klasik giyiniyor. Açılış ve sergilere gitmeyi seviyor. Kardeşi Yonca ile çok yakın. Eşi Hikmet ile hem kavgalı hem de cilveli komik bir ilişkisi var.

Haberin Devamı

HİKMET (ZAFER ALGÖZ)

Hikmet, Gökçe’nin babası. 60 yaşında. Rezzan Hanım ile fırtınalı bir ilişkisi var. Diş hekimi... Hep gömlek-süveter giyiyor, evde robdöşambırı ile geziyor. Eşi Rezzan’la kavga edince karşı daireye taşınmış. Amacı onun kalbini tekrar kazanmak. Yani Hikmet de hayatının aşkının peşinde...

Hayatımın Aşkı bugün başlıyor

YONCA (YONCA EVCİMİK)

Yonca, Gökçe’nin eski popstar teyzesi. 50’li yaşlarda... Ailenin seksi ve çılgın üyesi. Tek başına yaşıyor. Fırtınalı aşklar yaşamış ancak hayatının aşkını henüz bulamamış.

YAZ EKRANI RENKLENİYOR

Senaryosunu Ekin Atalar ve Gökhan Horzum’un birlikte kaleme aldığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği “Hayatımın aşkı bugün başlıyor. Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Avni Yalçın, Ayşegül İşsever, Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parasayar, İlay Erkök, Gizem Terzi ve Yonca Evcimik’in rol aldığı dizi, yaz ekranına neşe katacak.

 

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı bugün başlıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!