Kemal Ayvaz kimdir? Hanife Gürdal ile evlenen Kemal Ayvaz kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Kemal Ayvaz kimdir Hanife Gürdal ile evlenen Kemal Ayvaz kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2019 10:29

Hanife Gürdal 2. Sayfa programında ilk kez açıkladığı sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi. Hanife Gürdal, konuk olarak katıldığı 2. Sayfa programında sevgilisi Kemal Ayvaz ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Gürdal özellikle sevgilisinin küçük gösterdiğine yönelik iddialara sitem etmişti. Peki, Kemal Ayvaz kimdir? Hanife Gürdal ile evlenen Kemal Ayvaz kaç yaşında?

Haberin Devamı

Katıldığı evlilik programlarıyla tanınan fenomen gelin adayı Hanife Erdal, sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu. Bir süredir beraber olduğu Kemal Ayvaz ile evlenen Hanife Gürdal, Instagram hesabından düğün anlarına ilişkin görüntüleri paylaştı ve binlerce beğeni aldı. Ünlü gelin adaylarından Hanife Gürdal 'ben gelin oldum' diyerek sürpriz paylaşımlar yaptı ve evlendiğini ilan etti. Bir süredir arkadaşının kardeşi olan Kemal Ayvaz ile beraber olan Hanife, Gürdal, sonunda nikah masasına oturdu ve imzayı attı. Peki, Hanife Gürdal'ın eşi kim, kaç yaşında? Kemal Ayvaz hakkında bilgiler...

Hanife Gürdal, konuk olarak katıldığı 2. Sayfa programında sevgilisiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Sevgilisi için 'Minnoş' sıfatını kullanan Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz hakkında bilgiler vermişti.

Tiyatrocu ve fotoğraf sanatçısı olduğu öğrenilen Kemal Ayvaz, 24 yaşında.

BAKMADAN GEÇME!