Hande Subaşı ile Can Tursan bu defa boşandı

Güncelleme Tarihi:

Hande Subaşı ile Can Tursan bu defa boşandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 12:36

2005 Miss Turkey birincisi, oyuncu ve manken, dört yıl önce evlendiği Can Tursan ile boşandı.

Haberin Devamı

 Anlaşmalı olarak boşanan ve birbirlerinden herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmayan çift adliyeden konuşmadan ayrılırken Subaşı’nın avukatı, “İkisinin de arkadaşlıkları devam ediyor. Aralarında hiçbir kavga ve küslük bulunmamaktadır” dedi.

Haberin Devamı

YÜZLERİ ASIKTI

İstanbul Aile Mahkemesi’nde dün görülen duruşmaya davalı Hande Subaşı ile davacı Can Tursan ve avukatları katıldı. Geçen duruşma siyah topuklu ayakkabı ve siyah pantolon, kazak giyen Hande Subaşı bu defa adliyeye siyah dar pantolon, siyah kareli gömlek, siyah fular, deri ceket, siyah çizme giyerek geldi. Davacı Can Tursan’ın da siyah deri ceket ve kot pantolon giydiği görüldü. Adliye koridorunda yürürken birbirlerinin yüzüne bakmamayı tercih eden ve ayrı ayrı yürüyen çift, duruşma salonuna da ayrı girdi. Geçen celse aralarındaki sorunları çözmeleri için iki haftalık süre veren mahkeme hakiminin karşısına çıkan çift boşanmakta kararlı olduklarını söylediler. Hakim önce davacı Can Tursan’a, “Boşanmakta kararlı mısınız?” diye sordu. Can Tursan da “Evet boşanmak istiyorum” dedi. Hande Subaşı da mahkeme hâkimine boşanmak istediğini belirtti. Çift daha sonra aralarındaki sorunları hallettiklerini ve boşanmakta kararlı olduklarını bir kez daha mahkeme hâkimine anlattılar. Mahkeme, tarafların talebi doğrultusunda çiftin boşanmasına karar verdi. 15 dakika süren duruşma çıkışı yüzlerinin asık olduğu görülen çift, yine bir arada yürümemeye dikkat etti.

Hande Subaşı ile Can Tursan bu defa boşandı


Haberin Devamı

KAVGA VE KÜSLÜK YOK
Bu arada Hande Subaşı’nın avukatı Andım Korkut, boşandıktan sonra adliye koridorunda bir açıklama yaptı. Tarafların anlaşmalı olarak boşandıklarını belirten avukat Korkut, “Çiftin birbirlerinden hiçbir talebi olmadı. Can Bey hakkında basında gerçeğe aykırı asılsız iddialar çıktı. Kesinlikle bu yöndeki boşanmalara sebebiyet verdiği iddia edilen Can Bey’in herhangi bir aykırılığı bulunmamaktadır.  Basında çıkan bu haberler, her iki tarafı da çok üzmüştür. Her ikisinin de arkadaşlıkları devam ediyor. Çok iyi arkadaşlar. Bundan sonra da onları çay kahve içerken arkadaşlarıyla dışarıda görebilirsiniz. Aralarında hiçbir kavga ve küslük bulunmamaktadır” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!