Gizem Karaca kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Gizem Karaca kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 11:54

Gizem Karaca, magazin camiasında adının sıkça zikredilmesinin ardından araştırılan kişi oldu. Henüz genç yaşında rağmen kariyerinde birçok proje yer alan Gizem Karaca, Benim Hala Umudum Var, Kara Sevda, İnsanlık Suçu gibi projelerde yer almıştır. Hayatı, güzellik yarışmasına katılmasıyla değişen Karaca, 2010 yılında Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmıştır. Peki, Gizem Karaca kimdir kaç yaşında? İşte, merak edilen isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Gizem Karaca, son günlerin gündem isimleri arasında yer alıyor. İstanbul'da dünyaya gelmesinin ardından ailesiyle birlikte Amerika'ya yerleşen Gizem Karaca, 14 yaşındayken Türkiye'ye kesin dönüş yapmış ve eğitimini burada sürdürmüştür. Birçok dizide rol alan Karaca, son olarak İnsanlık Suçu'nda boy göstermiştir. Peki, Gizem Karaca kimdir kaç yaşında?

GİZEM KARACA KİMDİR?

Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanikli olan Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 7 yaşına kadar Amerika Florida’da yaşayan ancak bu tarihten sonra sık sık Türkiye’ye gelip giden Gizem Karaca, 14 yaşındayken kesin dönüş yaptı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına katılması hayatını değiştirdi.

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. oldu. 2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı dizide başrol oynadı ve bu diziyle ismini geniş kitlelere duyurdu. New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Gizem Karaca, 2014 yapımı aile ve romantik komedi dizisi Güzel Köylü’de Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolü paylaştı. 017 de İçimdeki Fırtına dizisinde rol almaya başlamıştır. Aynı zamanda 2017 de Kara Sevda dizisine komiser Mercan rolü ile katıldı ve birkaç bölüm sonra ayrıldı. Güzel Köylü dizisinin çekimlerinde tanıştığı Bodrum'un tanınmış turizmcilerinden Kemal Ekmekçi ile 2017 Eylül ayında evlendi.

Genç yaşına rağmen pek çok dizi projesinin kadrosunda yer alan Gizem Karaca, 2018 yapımı İnsanlık Suçu dizisinde Suna Değirmenci karakterine hayat verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!