Gigi Hadid hamile mi? Gigi Hadid’in sevgilisi Zayn Malik kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Gigi Hadid hamile mi Gigi Hadid’in sevgilisi Zayn Malik kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2020 07:50

Victoria’s Secret’ın ünlü modellerinden Gigi Hadid sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Kısa bir süre önce , 25’inci doğum gününü kardeşi Bella Hadid ve sevgilisi ile birlikte kutlayan Gigi Hadid’in hamile olduğu iddia edilirken gözler bir kez daha sevgilisi Zayn Malik’e çevrildi. Peki, Gigi Hadid hamile mi? Gigi Hadid’in sevgilisi Zayn Malik kimdir?

Haberin Devamı

Bir dönem ilişkilerini noktalayan ve sonrasında yeniden barışan Gigi Hadid- Zayn Malik çiftinden bebek haberi geldi. İddialara göre Victoria’s Secret’ın ünlü modeli Bella Hadid tam 20 haftalık hamile.

Gigi Hadid’in sevgilisi Zayn Malik kimdir?

Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı. Zain Javadd Malik veya bilinen adıyla Zayn Malik, 12 Ocak 1993 tarihinde İngiltere'de dünyaya geldi. Zayn Malik'in babası Pakistanlı Yaser Malik ve annesi İngiliz Trisha Malik'tir. Malik'in üç kız kardeşi var Doniya, Waliyha ve Safaa. Bradford'un East Bowling tarafında büyüdü. İlk okulda Lower Fields'a ve lisede Tong High School'a gitti. Zayn küçüklüğünü "Küçükken başa çıkılması zor biriydim. Biraz hiperaktiftim ki annem bile beni çocuk arabasında gezdirirdi." diye anlatıyor. Annesi de Zayn'i "Zayn bilgisayar başında şarkılara saatlerce eşlik ederdi." diye anlatıyor. 

Haberin Devamı

One Direction adlı müzik grubunun eski üyesidir. İlk solo şarkısı Pillowtalk'ı (28 Ocak 2016) yayınlamıştı. Şarkı Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya yükselmiştir. 25 Mart 2016 tarihinde ilk albümü 'Mind Of Mine'ı yayınlamıştı. Albüm Billboard 200 listesinde 1 numara olmuştu. 

 

BAKMADAN GEÇME!