Sevgili seçimi hayatını deÄŸiÅŸtirdi...  AÅŸk piyangosunda büyük ikramiye kazandı

Güncelleme Tarihi:

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 17, 2023 16:08

Muhtelelen filmlerde ya da romanlarda denk gelmişsinizdir... Hatta bazen gerçek hayatta da tanık olmuşsunuzdur. Neye mi? Gayet sıradan bir hayat sürdürürken, bir anda aradığı aşkı bulan ve bununla birlikte hayatı da değişen insanların öykülerine. Üstelik sadece ruhsal anlamda değil maddi olarak da hayatı değişen insanlar bunlar.

Haberin Devamı

MASAL PRENSESLERİ GİBİ DEĞİL
Ama öyle Kate Middleton gibi orta halli bir ailenin kızıyken veliaht prensin gönlünü fethedip ülkenin müstakbel kraliçesi olanlardan söz etmiyoruz. Bu anlatacağımız biraz daha "normal" bir öykü. Kahramanları da yeşil sahaların "paraya para" demeyen yıldızı ile çalıştığı lüks giyim mağazası sayesinde onunla tanışan ve artık o sporcunun lüks hayatını paylaşan, kendine ait bir servet edinen bir genç kadının öyküsü. Özellikle de o genç kadının pahalı mücevherlerinin öyküsü...

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı

MÜCEVHERLERİYLE GÜNDEMDE: Georgina Rodriguez son dönemde mücevherlerini sergilediği sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde. 

Haberin Devamı

Elbette anladınız Cristiano Ronaldo ile sevgilisi Georgina Rodriguez'den söz ettiğimizi. Kariyerinin farklı bir dönemecine giren Ronaldo, 175 milyon sterline Suudi Arabistan'ın Al Nassr futbol takımına transfer oldu. Elbette sadece o değil, 28 yaşındaki sevgilisi Georgina Rodriuez ve çocuklarının hayatında da bazı değişiklikler oldu. Ama bu kez konumuz bu değil. Bu kez konumuz, Georgina Rodriguez'in yani eski tezgahtar kızın mücevherleri.

Çünkü Ronaldo ile beraberliğinden iki çocuk dünyaya getiren Rodriguez son zamanlarda sahip olduğu dudak uçuklatan mücevherlerini sosyal medya sayfasından da paylaşmaya başladı. Üstelik bunu her zaman belirli firmalarla reklam ortaklığı olarak da yapmıyor. Uzun sözün kısası Georgina Rodriguez, sadece kırmızı halıda değil, sosyal medyada da takıp takıştırıyor ve sahip olduğu ışıltılı mücevherlerini sergiliyor.

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı

KORKAKLIK DEĞİL GÜÇ VE DİSİPLİN: Genç kadın son sosyal medya paylaşımıyla gündeme oturdu.

Georgina Rodriguez, dünyanın en zengin futbolcu eşlerinden biri. Genç kadının sahip olduğu mücevher koleksiyonunun değerinin toplamda 3.4 milyon sterlin olduğu bile konuşuluyor. Rodriguez'in, son Instagram paylaşımlarından birinde kullandığı ve kelimenin tam anlamıyla göz kamaştıran takılarının değerinin 100 bin sterlin olduğu ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Rodriguez, Instagram sayfasında yer verdiği ve çok dikkat çeken bu fotoğrafını " Çünkü Tanrı bize korkaklık değil, güç, sevgi ve kendine hakimiyet duygusu verdi" mesajı eşliğinde paylaştı.

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı

BU POZU DA OLAY OLMUŞTU: Rodriguez'in sosyal medyada olay yaratan paylaşımlarından biri de bu oldu.

Ronaldo ile ilişkisinden iki tane çocuk dünyaya getiren, bir bebeği de karnında ölen, futbol yıldızının diğer çocuklarına da kendi anneleri gibi davranan Rodriguez'in sadece takıları değil, kıyafet ve aksesuarları da servet değerinde. Kısa bir süre önce Katar'da gerçekleşen  FİFA Dünya Kupası'nda Rodriguez'in sadece bir tek etkinlikte kullandığı takıları ve çantalarının değeri hesaplandı ve ortaya dudak uçuklatan bir rakam çıktı. Buna göre genç kadının kolyesi yaklaşık 450 bin sterlin, saati 400 bin sterlin, sol elinin yüzük parmağındaki yüzük 300 bin sterlin olarak belirlendi. Bu şatafat içindeki en mütevazı parça ise el çantasıydı. Tabii onun da değeri 7 bin sterlin belirtilenlere göre. Tabii "yürüyen mücevher kasası" gibi gezen Rodriguez'in nişan yüzüğü ayrı bir konu. İri taşlı bu pırlanta yüzük 600 bin sterlir değerinde. Ona eşlik eden pırlanta alyans ise 50 bin sterlin.

Haberin Devamı

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı


KIRMIZI HALIDA DA FARKLI DEĞİL
Günlük hayatında bu kadar pahalı takılarla dolaşan Georgina Rodriguez, kırmızı halıya çıktığında da elbette bundan geri kalmıyor. İddialı dekoltelere sahip kıyafetlerini ünlü firmaların imzasını taşıyan mücevherlerle süslüyor. Elbet bunların hepsi birer servet değerinde. Buraya kadar tamam... Ronaldo aşkı ortaya çıktıktan sonra model olarak kariyer yapmaya başlayan ve hatırı sayılır bir gelir elde eden Georgina Rodriguez, daha 30 yaşına gelmeden bir servet kazandı. Zaten lüks yaşam tarzını da sık sık sosyal medya sayfasından sergiliyor. Peki ya genç kadının yaşamı bundan önce böyle miydi? Değildi... Yani o aşık olduğunda sadece "ruh eşini" bulmakla yetinenlerden değil, aynı zamanda hayatı da olumlu anlamda değişenlerden.

Haberin Devamı

Gelin son dönemde sadece lüks takılarıyla deÄŸil, dudak uçuklatan yaÅŸamıyla da dikkat çeken Rodriguez'e bir kez daha yakından bakalım.

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı

HAYAT ÖYKÜSÜ KÜÇÜK BİR KASABADA BAŞLADI: Bugün dünya çapında milyonlarca hayranı olan Rodriguez'in hayatı, küçük bir kasabada başladı. 

Onun öyküsü, modern çağların Külkedisi masallarından biri olarak nitelendiriliyor. Bugün sürdürdüğü lüks hayatın yanından bile geçmeyen bir ailenin kızı olarak başlayan hayatını şimdi kelimenin tam anlamıyla lüks içinde sürdürüyor. Küçük bir kasabada başlayan hayat öyküsü, bugün milyonlarla oynayan bir sevgiliye, gösterişli malikanelerde yaşamaya ve bu aşk sayesinde kazandığı şöhret ile geçmişte hayal bile edemeyeceği bir servete uzandı. O genç kadın hala 20'li yaşlarında ve şimdi pırıltılı hayatıyla gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Â

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı

SANİYESİNDE AŞIK OLDU: Ronaldo, Georgina'yı alışveriş ederken tezgahtar olarak çalıştığı mağazada gördü ve anında aşık oldu.

Bugüne kadar aralarında Irina Shayk'ın da bulunduğu bir çok güzelle aşk yaşayan Cristiano Ronaldo'nun şu ana kadarki en uzun süreli sevgilisi Georgina Rodriguez. Çiftin tanışma öyküleri de oldukça çarpıcı, benzerine ancak romantik filmlerde rastlanacak türden.Dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez, genç kadın Madrid'de lüks bir mağazada tezgahtar olarak çalışırken tanıştılar. Düşük bir ücrete çalışan Rodriguez'i Ronaldo ilk kez o lüks mağazaya alışveriş yapmaya gittiğinde gördü. Sonra da kendi deyimiyle "saniyesinde" aşık oldu.

Ä°spanya'nın 13 bin nüfuslu Jaca adlı küçük bir kasabasında dünyaya gelen Georgina Rodriguez, orada bir süre garson olarak çalıştı.Sonra dil öÄŸrenmek için Ä°ngiltere'nin Bristol kentine gitti ve çocuk bakıcılığı yaptı. Garsonluktan tezgahtarlığa birçok iÅŸ yapan genç kadın ÅŸimdi, belki de bir zamanlar hayalini bile kurmadığı bir hayatı yaşıyor. Yanında hayatının aÅŸkı ve çok sevdiÄŸi çocuklarla birlikte.

Â

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı

HAYATI BELGESEL OLDU: Rodriguez'in hayatı bir dijital platform için belgesele dönüştürüldü. 

Rodriguez'in hayatı ve Ronaldo ile ilişkisi bir süre önce bir dijital platformda yayınlanmaya başlanan I Am Georgina (Ben Georgina) aldı belgesele de konu oldu. Belgeselin yayınlandığı kanalın yöneticilerinden Alvaro Diaz, Ronaldo'nun sevgilisinin, çekimler sırasında olup biteni anlatma konusunda son derece dürüst davrandığını ve bu aşkın hayatını nasıl değiştirdiğini, hiçbir şeye sahip değilken nasıl bir anda her şeye sahip olduğunu dürüstçe ifade ettiğini söyledi.

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı


'SONRADAN GÖRME' SUÇLAMASI
Rodriguez bir süre önce ailesinin kendisine yönelttiği "sonradan görme" suçlamalarıyla gündeme gelmişti. Rodriguez'in dayısı Jesus Hernandez, Ronaldo'nun bir Instagram paylaşımına "yanındaki kadın bir şeytan" diye yorum yaptı. Babasının kokainle yakalanıp hapse girdiği günden sonra Georgina Rodriguez'e kendisinin baktığını ileri süren dayı Hernandez "Ronaldo ile tanıştı ve sonra beni unuttu. Onunda ilişkisine başladıktan sonra beni bir ya da iki kez aradı" diye konuştu.

ARANAN BÄ°R MODEL: Ronaldo ile 2017 yılından bu yana birlikte olan Georgina Rodriguez, aranan bir model. Ünlü firmalarla milyon dolarlık anlaÅŸmalar yapan Rodriguez, kendi servetini de oluÅŸturdu.

Â

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı

ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADILAR: Çiftin, ikiz bebeklerinden biri anne karnında hayata veda etti. 

Bütün bu şatafata rağmen Rodriguez, nişanlısı Cristiona Ronaldo ile birlikte acıların en büyüğünü de yaşadı. Geçen yıl ikizlere hamile olan genç kadın bebeklerden birini anne karnında kaybetti. Ronaldo ile Rodriguez, birkaç ay önce biri kız diğeri erkek ikiz bebekler beklediklerini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Fakat geçen nisan ayında çift bu kez acı haberi paylaştılar. Bebeklerden kız olanı hayata tutunmayı başarırken, erkek ikizi ise anne ve babasını yasa boğarak öldü.

Ronaldo bu acı haberi, sosyal medya sayfasından "Yeni doğan oğlumuzu kaybettik. Bu, bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu, biraz da olsa şu anda bize güç, umut ve mutluluk veriyor... Canım oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz" satırlarıyla paylaştı. Çiftin hayatta kalan bebeği bir süre önce dünyaya geldi.

Sevgili seçimi hayatını değiştirdi...  Aşk piyangosunda büyük ikramiye kazandı


KALABALIK AİLE: Georgina ve Ronaldo, çok çocuklu kalabalık aileleriyle mutlu bir hayat sürüyor.  

Ronaldo ile Rodriguez'in yeni doğan ve hayatta kalan ikizlerinden Bella'nın yanı sıra Alana adını verdikleri bir kızları var. Rodriguez, sevgilisinin taşıcı anneden dünyaya gelen büyük oğlu ile ikizlerine de annelik yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!