Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evlendi... Fahriye düğünde 3 gelinlik giydi

Güncelleme Tarihi:

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evlendi... Fahriye düğünde 3 gelinlik giydi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 15:13

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, “Çalıkuşu” dizisinin setinde başlayan ilişkilerini nikâh masasına taşıdı. Evcen, Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki düğünde üç farklı gelinlik giydi.

Haberin Devamı

3.5 yıldır birlikte olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlendi. Çiftin nikâhını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Damadın şahitliğini Timur Savcı, gelinin şahitliğini ise Banu Savcı yaptı.

ÜNLÜLER GEÇİDİ

Düğün törenine iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Davetliler arasında Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu, Aslı Enver-Murat Boz, Serenay Sarıkaya-Kerem Bursin, Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu, Hatice Şendil-Burak Sağyaşar çiftleri de vardı.


ARAP HAYRANLAR KAPIDA

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, düğün töreninden saatler önce yalıya deniz yoluyla geldi. Genç çift, düğün saatine kadar hazırlıklarla bizzat ilgilendi.

Arap hayranları düğünde de çiftin peşindeydi. Gece boyunca yalının kapısında bekleyen hayranlar, zaman zaman ünlü isimlere zor anlar yaşattı.

Haberin Devamı


BALAYI MALDİVLER’DE

Boğaz manzaralı düğün töreninin sadece mekan rezervasyonu için Burak Özçivit’in 300 bin lira harcadığı konuşulurken, çiftin gelinlik ve damatlık tercihleri de dikkat çekti. Evcen törende Raşit Bağzıbağlı’nın imzasını taşıyan üç farklı gelinlik, Özçivit de Derviş Bağzıbağlı imzalı iki smokin giydi.
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, düğünün ardından balayını geçirmek üzere Maldivler’e uçtu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!