Fahriye Evcen hamile mi? Burak Özçivit baba mı oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Fahriye Evcen hamile mi Burak Özçivit baba mı oluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 09:25

Meslektaşı Burak Özçivit ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Fahriye Evcen'den sevindiren haber geldi. Bir süredir dizi projelerinden uzak olan Fahriye Evcen, bebek bekliyor. Anne olmak istediğini her seferinde dile getiren Fahriye Evcen, bir süredir gelen dizi ve film tekliflerini reddediyordu.

Haberin Devamı

Son 1 yıldır bebek sahibi olmak isteyen, tedavi gördüğü de konuşulan Fahriye Evcen (32) mutlu haberi geçtiğimiz gün doktorundan aldı. İki aylık hamile olduğunu öğrenen Fahriye Evcen, mutluluk gözyaşları döktü. Çalıkuşu dizinin setinde yakınlaşan ve aşk yaşamaya başlayan Fahri Evcen- Burak Özçivit, 4 yıllık birlikteliklerini 29 Haziran 2017’de nikâh masasına taşımıştı.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Almanya Solingen doğumlu olan Fahriye Evcen, 1986 yılında dünyaya geldi. Fahriye Evcen’i ilk olarak Oya Aydoğan keşfetti. Fahriye Evcen lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi tarih bölümünde tamamladı. Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü’nün kadrosunda yer alan Fahriye Evcen, Necla karakteri ile ün kazandı. 2013 ve 2014 sezonu arasında Çalıkuşu isimli dizinin kadrosunda yer aldı.  2015 yılında ise Aşk Sana Benzer isimli filmde Deniz karakterini canlandırdı

 

BAKMADAN GEÇME!