Esra Erol reklam filminden ne kadar ücret aldı?

Güncelleme Tarihi:

Esra Erol reklam filminden ne kadar ücret aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 15:46

Bir makarna firmasının reklamında dünya turu yapan Esra Erol’un 45 saniyelik reklam filmi için tam 3 milyon TL aldığı söylentileri konuşuluyor.

Haberin Devamı

Esra Erol oğlu ile birlikte yeni bir reklam filmi beraberinde sevenlerinin karşısına çıktı. Esra Erol’un 45 saniyelik reklam filminde oğlu İdris Ali sadece 4 saniyelik bir rol paylaşımında bulunuyor. 25 farklı kültürün imzanı taşıyan reklam filminin Esra Erol’a 3 milyon TL kazandırdığı iddia ediliyor.

Esra Erol kimdir?

12.05.1982 yılında İstanbul Eyüp’te doğan güzel sunucunun 4 kız kardeşi vardır. Her ne kadar İstanbul doğumlu olsa da asıl memleketi Sinop’tur. Babasının emeklilikten önce mesleği polis olduğundan dolayı sürekli tayinlerden dolayı il il dolaşan Esra Erol liseyi Kütahya ilinde bitirmiştir. Liseyi bitirmesinin ardından üniversiteyi açıköğretim aracılığı ile bitirmiştir. Buradan mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi’nde diksiyon konusunda eğitimlerini tamamlamıştır. Ardından Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde eğitimini tamamlayan Esra Erol, sunuculuğa ilk adımlarını atmaya başlamıştır. Belli dönemlerde dizilerde rol alan Esra Erol, Desti İzdivaç programı ile hayranlarını toplamaya başladı.

Haberin Devamı

Ayrıca 2010 yılında Ali Özbir ile hayatını birleştiren sunucunun 23 Temmuz 2011’de ilk oğlu İdris Ali dünyaya geldi.  İkinci oğlu Ömer ise 21.10.2016’da aileye katıldı.

BAKMADAN GEÇME!