Eliz Sakuçoğlu Murat Boz ile barışacağı iddiasına son noktayı koydu

Güncelleme Tarihi:

Eliz Sakuçoğlu Murat Boz ile barışacağı iddiasına son noktayı koydu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2015 15:21

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, önceki gün beşinci sezonuna İstanbul Modern İstanbul’daki Antrepo 1 ve Antrepo 7’de başladı. 5 gün sürecek etkinlikte toplam 41 marka ve tasarımcı Sonbahar-Kış 2015-2016’ koleksiyonlarını sergileyecek.

Haberin Devamı

Kış bahçesi

Moda tasarımcısı ikiz kardeşler Raisa & Vanessa, Sonbahar/Kış koleksiyonunda kadınları, hayat bulmaları için kış bahçelerine davet etti. 40 parçadan oluşan Garden of Raisa & Vanessa Koleksiyonu’nun bahçe dekorlu defilesi, Maslak Arena’da yapıldı.
Maslak Arena’da gerçekleşen defilenin bahçe konseptli dekorunu, bu sene Contemporary Art’ta yer alan sanatçılardan Sevincy tasarladı. Defileyi takip edenler arasında, Burcu Esmersoy, Nihat Odabaşı, Çağla Şıkel, Merve Boluğur, Eda Taşpınar, Umut Eker, Hakan Akkaya, Eda Taşpınar, Ceylan Çapa, Eliz Sakuçcuoğlu, Buse Terim, Duygu Akdeniz, Burcu Karabacak, Azra Akın, Cemre Kemer, Melda Tuna, Ruhat-Nazlı Mengi, Lal Denizli gibi moda, sanat ve cemiyet hayatından tanınmış isimleri de vardı. Defile sonrasında konuklar, DJ Kiwi’nin müzikleriyle gece geç saatlere kadar eğlendi.

Haberin Devamı

"TEKRAR BİR ARADA OLMAYACAĞIZ"

Cesur kıyafetiyle dikkat çeken Eliz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabında paylaştığı yazıların Murat Boz’la barışacak iddialarının ortaya çıkmasına neden olmuştu. Sakuçoğlu konuyla ilgili, “Ben Murat’la kötü değilim zaten görüşüyoruz ama tekrar bir arada olmayacağız” dedi.


Muhabirin sorusu

Yoğun çalıştığını dile getiren Burcu Esmersoy, bir muhabirin “Çok çalıştığınız için ilişkilerinizi aksatıyor musunuz” sorusuna “Yani evet gece gündüz çalışmak durumunda kalıyoruz. Normal bir insanda akşam yemeği yemek istiyor. Kahvaltı etmek istiyor, normal istekleri oluyor ama onları bile karşılayamıyorsunuz” yanıtını verdi. Esmersoy, kürkü için de “Gerçek değil” dedi.

Çağdaş erkekler

Niyazi Erdoğan’ın 2015 Sonbahar/Kış koleksiyonuna İlhan Koman’ın matematiksel araştırmalarının yansıması olan Sonsuzluk Heykeli ışık tutuyor. Koman’ın eserlerindeki estetik kaygının ve analitik öğelerin, Erdoğan’ın mimarlık geçmişiyle örtüşmesinden doğan koleksiyon çağdaş erkeklere hitap ediyor. Defileyi izleyenler arasında, Ali Aksöz, Tuğrul Tülek, Yiğit Dikmen, Efecan Şenolsun ve Başak Dizer de vardı.

Genç bakış

Moda dünyasının genç moda tasarımcısı Ece Gözen, ‘Galactic Dreams’ adını verdiği Sonbahar-Kış 2015 koleksiyonuyla moda haftasında yer aldı. Naz Elmas eşi Emre Kıramer ile birlikte defileyi izleyenler arasındaydı.

Yeni dizi

Haberin Devamı

Defileden sonra verilen partide yaptığı dans figürleriyle ilgi odağı olan Azra Akın yeni bir diziye başlayacağını söyledi.

Erkek modası

Milano Erkek Giyim Moda Haftası’nda yer alan ilk Türk giyim markası Afffair, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da 2015-2016 Sonbahar/Kış koleksiyonunu sundu. Boksör Çağan Atakan Arslan ve ünlü model Simon Adde defilede podyuma çıktı.

Osmanlı Hanedanlığı’na mensup soylu bir ailenin son kuşak torunu olan Berk Ercan, şapkası ve aksesuvarlarıyla dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!