Deniz Gökçer’in oğlu Cem Cüneyd Perk, Endonezyalı şarkıcı Siti Rahmawati İdham’dan boşandı!

Güncelleme Tarihi:

Deniz Gökçer’in oğlu Cem Cüneyd Perk, Endonezyalı şarkıcı Siti Rahmawati İdham’dan boşandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2022 07:30

Ünlü oyuncu Deniz Gökçer’in oğlu Cem Cüneyd Perk, 11 yıllık eşi Endonezyalı şarkıcı Siti Rahmawati İdham’dan anlaşmalı olarak boşandı. Protokol gereği çiftin 9 yaşındaki çocuğunun velayetini anneye veren mahkeme, Cem Cüneyd Perk’in eşine 800 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

Haberin Devamı

Cem Cüneyd Perk, Endonezya’da büyük hayran kitlesine sahip şarkıcı Siti Rahmawati İdham (Siti KDI) ile internet ortamında tanıştı. 3 yıllık birlikteliğin ardından 2011 yılında Endonezya’nın başkenti Cakarta’da evlenen Cem Cüneyd Perk ile Siti Rahmawati İdham’ın düğününe ülkenin sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Çiftin bu evliliğinden 2013’te bir kız çocukları dünyaya geldi. İddiaya göre çiftin iyi giden evliliği son yıllarda sarsılmaya başladı. Cem Cüneyd Perk de avukatı Turan Yirmibeşoğlu aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak Endonezyalı şarkıcı eşine boşanma davası açtı.

Deniz Gökçer’in oğlu Cem Cüneyd Perk, Endonezyalı şarkıcı Siti Rahmawati İdham’dan boşandı


ANNESİYLE ENDONEZYA’YA YERLEŞECEK

Eşiyle boşanma konusunda anlaşmaya vardıklarını dilekçesinde belirten Perk, mahkemeye bir de anlaşmalı boşanma protokolü sundu. Protokole göre çocuğun velayeti anneye verilecek. Anne, kızıyla birlikte Endonezya’ya gidip oraya yerleşecek. Perk de boşandığı eşine 800 bin lira maddi tazminat ödeyecek. Perk, çocuğunun tüm okul masraflarını karşılayacak, çocuğuna aylık 3 bin lira iştirak nafakası ödeyecek. Anne, resmi tatillerde çocuğunu Türkiye’ye getirerek babasıyla görüştürecek. Perk de istediği zaman Endonezya’ya giderek çocuğunu görebilecek. 

Haberin Devamı

Deniz Gökçer’in oğlu Cem Cüneyd Perk, Endonezyalı şarkıcı Siti Rahmawati İdham’dan boşandı

ANLAŞARAK BOŞANDILAR

 İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davasına davacı Cem Cüneyd Perk ile davalı Siti Rahmawati İdham katıldı. Çift, mahkeme hakiminin “Boşanma konusunda kararlı mısınız” sorusuna, anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini söyledi. Yaklaşık 10 dakika süren davayı karara bağlayan mahkeme, Cem Cüneyd Perk ile Endonezyalı eşinin anlaşmalı olarak boşanmasına karar verdi. Mahkeme, protokolde yer alan hükümlerin aynen uygulanmasını da kararında açıkladı.

 

BAKMADAN GEÇME!