Bülent Ersoy Lerzan Mutlu'yu canlı yayında ağlattı

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy Lerzan Mutluyu canlı yayında ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 12:14

Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek’nin sunuculuğunu üstlendiği Renkli Sayfalar programına canlı yayınla bağlandı. Bülent Ersoy'un Oya Aydoğan sözleri nedeniyle davalık olan iki ismin yüzleşmesinde zaman zaman sesler yükseldi. Bülent Ersoy’un sözleri karşısında duygusallaşan Lerzan Mutlu gözyaşı dökerken Diva'dan kalpleri yumuşatan bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu, Renkli Sayfalar programında yüzleşti. 17 Mayıs 2016 günü hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın vefatından sorumlu tuttuğu Lerzan Mutlu’yla davalık olan Bülent Ersoy, canlı yayına bağlandı.  Annesi ve kendisinin 3 ay boyuncu gözyaşı döktüğünü söyleyen Lerzan Mutlu, başlarda yayını terk etmek istese de izleyicilere ve programdaki arkadaşlarına saygısızlık olmaması için yayına geri döndü. Diva tartışmaları nedeniyle yayına bağlanan Bülent Ersoy, doldurulduğunu ima eden söylemlerde bulundu. Bülent Ersoy'ın "Ben Lerzan'ı gerçekten kırmak istememiştim!" itirafı ardından duygusallaşan Lerzan Mutlu canlı yayında gözyaşı döktü.

http://prepreview.hurriyet.com.tr/lerzan-mutlu-canli-yayini-terk-etti-40396873?preview=true&date=

Bülent Ersoy, Renkli Sayfalar'ın son dakikalarında Lerzan Mutlu'yla bir anısını paylaştı. “Uçakta bir gün gidiyoruz. Ne sürdün ağzına dedim. Ay Bülent Hanım, bu bizim oranın ruju dedi, hemen size vereyim dedi.” Diva'nın sözleri ardından aylardır kanlı bıçaklı olan ikilinin barışıp barışmayacağı merak ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!