Broadway müzikali

Güncelleme Tarihi:

Broadway müzikali
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2023 08:14

Pelin Akil, Canan Ergüder, Burak Yörük, Başak Gümülcinelioğlu, Melis Minkari, Kaan Miraç Sezen, Ecem Sena Bayır ve Tuana Yılmaz’ın yer aldığı “Broadway in İstanbul” görkemli bir gala ile perdelerini açtı.

Haberin Devamı

ÜNLÜ İSİMLER İZLEDİ

Kadrosunda Pelin Akil, Canan Ergüder, Burak Yörük, Başak Gümülcinelioğlu, Melis Minkari, Kaan Miraç Sezen, Ecem Sena Bayır ve Tuana Yılmaz’ın yer aldığı “Broadway in İstanbul” müzikali geçen akşam Maslak Tim Show Center’da sahnelendi.

Ünlü oyuncular, “Sefiller”, “Chicago”, “Cabaret”, “Damdaki Kemancı”, “Grease”, “Mama Mia”, “Cats”, “Mouline Rouge”, “Aida”, “Leave It to Me” gibi gişe rekorları kırmış ünlü Broadway müzikallerinden seçilen şarkıları seslendirdi. Geceye sanat ve gösteri dünyasından birçok isim katıldı.

SEVGİLİLER İLK KEZ AYNI MÜZİKALDE

Sahne öncesi soruları yanıtlayan ekip, “Her hafta özel vakitlerimizden ve işlerimizden arda kalan zamanda ekstra bir şekilde çalıştık. Çok iyi olmasını umuyoruz. Bizim için çok değerli bir performans olacak” dedi.

Haberin Devamı

Broadway müzikali

Tuana Yılmaz - Pelin Akil

Burak Yörük, sevgilisi Tuana Yılmaz ile ilk kez sahne alacak olması hakkında “İlk kez beraber sahnedeyiz. Onun için daha çok heyecanlıyız. İkimiz için de umarız her şey harika olur” açıklamasını yaptı.

Broadway müzikali

Taro Emir Tekin, “Anneannem (Leman Sam) ilk defa ayakkabılarımı beğendi. Charlie Chaplin’in ayakkabılarına benzetti” dedi.

Broadway müzikali

Anıl Altan
Broadway müzikali

Müge Boz - Vina
Broadway müzikali

Çağrı Çıtanak

 

BAKMADAN GEÇME!