Boğaç Aksoy kimdir, kaç yaşında? İşte Boğaç Aksoy’un son durumu

Güncelleme Tarihi:

Boğaç Aksoy kimdir, kaç yaşında İşte Boğaç Aksoy’un son durumu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 15:06

Geçtiğimiz ay lenf kanserine yakalandığını duyuran ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Boğaç Aksoy tedavisiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kilo alacağım toplamda ağustosun sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah'ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim.” Peki, Boğaç Aksoy kimdir, kaç yaşında? İşte Boğaç Aksoy’un son durumu...

Haberin Devamı

Boğaç Aksoy, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk eğitimi alan Boğaç Aksoy, Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve üçüncü oldu. 

Çılgın Dershane 3 filminde rol alan Aksoy, daha sora Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar da oyunculuk kariyerine devam etti. İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 32 yaşında. Boğaç Aksoy verdiği bir röportajda kariyer yolculuğunu şu sözlerle anlatmıştı:

Best Model Of Turkey yarışmasında Berk Atan birinci olmuştu, ben üçüncü olmuştum. Benim babam da eskiden modeldi. Belki de ondan etkilendim. 19 yaşındayken futbol oynuyordum. Sonra modelliği bir deneyeyim dedim ve Best Model’a girdim. Ama asıl amacım oyunculuktu. Best Model’dan sonra 2 sene tiyatro eğitimi aldım. Bir ara Çin maceram oldu, bir süreliğine oraya gittim. Şansım yaver gitti, üç reklam filminde oynadım orada. Markaların reklam yüzü oldum.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!