Aydilge’nin eşi Utku Barış Andaş kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Aydilge’nin eşi Utku Barış Andaş kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 09:20

Aydilge, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Utku Barış Andaç'la dün Fenerbahçe Romantika'da nikah masasına oturdu. Bir döneme damga vuran Kiralık Aşk şarkısının keman kayıtlarını yapan Utku Barış Andaş’ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Aydilge’nin eşi Utku Barış Andaş kimdir?

Haberin Devamı

Utku Barış Andaç, 1987 yılında İzmit’te dünyaya geldi. Ortaokul döneminde müzik ile ilgilenmeye başlamış Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun oldu. Ardından Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümünde eğitimini tamamladı.

Lisans döneminde Marmara Üniversitesi Akademik Orkestra ve Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası topluluklarında 1. keman ve başkeman olarak görev aldı. Okuldan 2009 yılında mezun olmuş ve Keman Dalı üzerine yüksek lisans yaptı. Utku Barış Andaç aslen Batman Hasankeyf’lidir. Bir dönem Marmara Üniversitesi’nde yarı zamanlı bölümünde ücretli keman öğretmenliği yapmıştır. Günümüzde müzik eğitmeni olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Kiralık Aşk şarkısının keman kayıtları sırasında tanıştığı Aydilge ile 19 Haziran 2018 tarihinde evlendi. Aile yakınları ve dostlarının katıldığı sade bir törenle evlenen ünlü çiftin özel fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

 

BAKMADAN GEÇME!