Ata eridi! 4,5 ayda 22 kilo...

Güncelleme Tarihi:

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2023 08:04

Hayranıyla poz veren Ata Demirer’in sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafı, son dönemde ne kadar zayıfladığını da gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Son filmi “Bursa Bülbülü”nün ardından fazla kilolarından kurtulmak için harekete geçen komedyen, 4.5 ayda 22 kilo verdi.

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

BARAN'LA ŞİMDİLİK EVLİLİK HAYALİMİZ YOK

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

Bir süredir Baran Tınaz’la ilişki yaşayan Talu, “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna gülerek yanıt verdi: “Ailelerimiz evlenmemiz için baskı yapmıyor. Baran’la çok güzel giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Şimdilik evlilik hayalimiz yok.” Yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçtiğini de açıklayan Deren Talu, “Çok güzel bir kadrosu var. Ben de bir oyuncuyu canlandırıyorum” dedi. (Behlül AYDIN)

Haberin Devamı

TABİİ Kİ TEDİRGİNİZ

Oyuncu Müge Boz ve basketbolcu eşi Caner Erdeniz önceki gün kızları Vina ile Beca Etiler’den çıkarken görüntülendi.

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

Boz, yaşanan depremler sonrası hayata dönmeye çalıştıklarını söyledi. Oyuncu, yakın zamanda bölgeye de gitmek istediğini belirtti. Boz, İstanbul depremi nedeniyle korku yaşadıklarını ifade etti: “Bizim de deprem korkumuz var. ‘Kendi evimizde neler yapabiliriz’ diye düşünüyoruz. Tabii ki tedirginiz.” (Behlül AYDIN)

AŞKINI İLAN ETTİ

Sosyal medyaya ara veren Reynmen, bunun nedenini şu sözlerle açıklamıştı: “Siyasi atışmalar, deprem bölgesinde devam eden sorunlar, kavgalar, tartışmalar derken sosyal medya hiç keyifli veya zaman ayırmak isteyeceğim bir yer gibi gelmiyor. Şu anda ve bir süre daha sanki sosyal medya çok zehirli olmaya devam edecek gibi. Aklımızı korumak istiyorsak biraz buralardan uzak durmak en sağlıklısı olacaktır.”

Haberin Devamı

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

Reynmen, Instagram’daki suskunluğunu dayeni sevgilisi Cansu Kurtaran’la fotoğraflarını yayınlayarak bozdu.

KIZ BABASI OLDU

Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan, ikinci kez baba oldu.

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

Arslan, eşi Serap Korkmaz’ın hastanede kızıyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu ve “Hoş geldin Zenia Arslan” notunu düştü. Çift, 2018’de oğulları Leon Aslan’ı da kucaklarına almıştı.

TANGÖZE AİLESİ'NİN DÖNER KEYFİ

Kaan Tangöze önceki akşam eşi Kıvılcım Ural ve kızı İlayda ile Etiler’de dönerciden çıkarken görüntülendi.

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

Haberin Devamı

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve eşi Kıvılcım Ural önceki akşam kızları İlayda ile Etiler’deki Dönerci Serkan’dan çıkarken görüntülendi. Ünlü rock’çı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı. Tangöze, kızı İlayda’yı kucağında taşırken Kıvılcım Ural da cep telefonuyla konuştu. (Sayit DURMAZ)

NE KADAR GÜZEL BİR MİLLETİZ

İbrahim Büyükak önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi.

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

“Arkadaşlarımın yanına gidiyorum” diyen oyuncu, deprem felaketi sonrası yaptığı yardımlar sorulunca şöyle dedi: “Öncelikle ülkemizin başı sağ olsun. çok büyük bir acı. Elimizden geldiğince bizler de yardımda bulunmaya çalıştık. Çok ama çok zor bir durum. Asıl zorluk bundan sonrası için ama. Yardımlarımızı eksik etmeden devam ettirmemiz lazım. Ne kadar güzel bir millet olduğumuzu gördük. Ne kadar yardımsevermişiz.” (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

TİYATRO TOPLANTISI

Hande Doğandemir önceki gün Nişantaşı’nda objektife yansıdı.

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

Oyuncu, “Eksik” adlı tiyatro oyunu için toplantıya geldiğini belirterek şöyle konuştu:
“Deprem felaketinin ardından daha yeni toparlanıyoruz ülke olarak. Yaşananlar çok üzücüydü. Allah oradaki insanların yardımcısı olsun. Kalbimiz, aklımız hep o insanlarla. ‘Eksik’ adlı bir tiyatro oyunumuz vardı, ara vermiştik. Bugün onunla ilgili bir toplantı yaptık.” (Deniz BOY)

KADIN, SEVGİ VE SANAT

Zuhal Olcay ve Tuba Ünsal, Magnet Quarterly dergisinin Kadınlar Günü röportajı için bir araya geldi.

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

Haberin Devamı

İki oyuncunun pozları sosyal medyada gündem oldu. Olcay, o kareleri sosyal medyada “Kadın, sevgi ve sanat üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik” notuyla paylaştı.

HOCALARIMIZ GELMİŞ

Yasemin Yalçın, İlyas İlbey ve Eylül İlbey’in rol aldığı “Her Şey Bedava” oyunu önceki akşam Trump Sahne’de seyirciyle buluştu.

Ata eridi 4,5 ayda 22 kilo...

Oyunu izlemeye gelenler arasında Haldun Dormen de vardı. Usta tiyatrocu, kulisi ziyaret edip oyuncuları tebrik etti. Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey “Hocamız gelmiş” diyerek sanatçının ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirtti. Haldun Dormen de “Oyun çok başarılı” dedi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!